Wednesday, 22 September 2010

Tag Pintu Bilik

Dah lama tak post aktiviti-aktiviti aku dengan adobe photoshop kan!!
Ni keje gua yang latest dan sudah siap!!! Buat masa kat kmpung sebelum raya.
Huhu..sekarang sudah siap di print dan dilaminate...tinggal nak tmpal je blom.
ini tag untuk diletakkan di pintu bilik di blok...huhu..bukan di rumah...


Sebelum di print (softcopy)


Selepas print (hardcopy) .. huhu..

p/s: yang kena brush hitam tu adalah no telefon..
Sila jgn berusaha untuk melihatnya....hahaha..
bajet fofular!!!! Huhuhu...

2 comments:

  1. Salam wan...

    Saya ada dua tagging pintu ni...
    Hehe...
    2 sesi jd mtm...
    Rindu zaman blajar kat upm...
    Lbh2 lagi kat KC...Huhu...

    Mesti wan bz je memanjang ni..hehe...

    ReplyDelete
  2. Azwandy Bin Muhamad :: huhuhu.. serius bizi...haha.. dulu jadi mtm apa??

    ReplyDelete