Saturday, 25 September 2010

Shooting!!!

Hari ni sangat pening kepala duk dalam bilik mengadap nota.
Sakit kepala pun ada.. Kul 6 petang aku pergi ambik Zul
kat Komuter Serdang.. Naek moto.. then ajak Nuar..
Lepas tu disebabkan hari tu sepupu aku ada tanya,
dah pernah pegi ke seluruh UPM. aku cakap belom..
So inilah salah satu tempat yang aku nak gi dan bergambar..
Tengok lah hasil gambar2 ni...

Sila klik pada imej untuk paparan yang lebih besar.. Huhu...

credit tu Anuar jadi cameraman. Thanks Nuar.


Maafkan kawan saya ni.. Disebabkan tekanan jiwa
coz terlalu rendah, so dia wat keputusan untuk naek atas pagar
supaya nampk lagi tinggi dari saya.. hahahaha...


Saya suka gambar ni coz nampak air.. Memang 1 hari ni
UPM hujan lebat giler...Huhu.. tanah pun still merah lagii..
Tapi kitaorang redah je dgn moto..


Gambar ni pun menawan selepas diedit .. huhuhu...
nampak cam model yg tunduk tu bergaya kan..
**whatever**


Ni posisi yg nuar suruh kami buat...
Sungguh menjiwai watak...huhu


Best kalau dapat selalu macam ni... orang ambik gmbr kita..
Ni kita je ambik gmbr org or kita ambk gmbr kite sendiri..
Huhuhu...


Last but not least..huhu..belakang tu ada sungai... 

p/s: nanti nak gi lagi..wat movie plak.. huhu..

24 comments:

  1. singgah sini.Wah..bergaya sakan dlm gambar tu bro :)

    Entry Baru:
    -Yelah,saya ni orang asing...
    -Ulama Politik ?

    ReplyDelete
  2. soclose2213:: macam real ape??? memang real laa...huhu.. bukan edit...

    ReplyDelete
  3. iqbalsyarie:: mesti la... huhuhu... memang dah cita2...huhu

    ReplyDelete
  4. nyonya penang :: a'aa kan... tapi ini bukan obersi...ini unibarsiti.. haha

    ReplyDelete
  5. tengok la sape cameramennyer,,huhuhu

    ReplyDelete
  6. nuar:: mung memang yang terhebat... tapi kena tgk sape model nye lak... huhu...

    ReplyDelete
  7. smart ar pic2 awk nie..
    gne tgkp kamere DSLR ke??

    ReplyDelete
  8. lawa semua pic2 tu. hmm...
    luas gak compound UPM ni kan? :)
    mmg best kalau hari2 dpat mlepak cmtu..

    ReplyDelete
  9. wahhh... ^0^ cantinknya.. mcm kat oversea.. btl ke kt ladang upm nih?

    ReplyDelete
  10. puteri.diyana94 :: yup.. dslr.. huhu.. tapi lepas tu edit gak sket2 guna photscape... hehe.. nk serlahkan lagi...

    ReplyDelete
  11. Ezao' Edogawa :: memang best r kalau dpt lepak smbil ambik gmbr.. huhu.. tapi tmpt ni jauh sket laa dari kolej kediaman... huhu.. kena gi ngn trnsprt.. huhu..nk gi x?

    ReplyDelete
  12. LaDy BarbeLLa:: betul laa ldg upm.. huhu...pernah tgk kulit album tahajjud cinta yg dato siti tu??? kat sini jugak..huhu

    ReplyDelete
  13. Anuar: ye ar... terbaek... huhuhu..tQ

    ReplyDelete
  14. Wah.. dah dekat tuu kat umah mak makcik. Balik Bukit Serdang nanti, wajib singgah ladang nih nampaknya. hehe

    ReplyDelete
  15. tapi sayang, gambar cameraman lak yang kureng..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  16. kat mana tu? bukit serdang? lawa la view kat situ..

    ReplyDelete
  17. a'aaa kat serdang..dalam upm... huhu...nnti ada masa dtg r ambik gmbr kt sini

    ReplyDelete
  18. wah! cantik ar..teringin nak tangkap gambar camnie...

    ReplyDelete
  19. Amir Izzat: Jom2...senang je... hahaha...

    ReplyDelete
  20. nice, lain kali shooting ajak aku wei! hehe

    ReplyDelete
  21. Cik Nad: Hang bukan bizi ka??? En. Sukhairi yg bagitau...hahah..

    ReplyDelete