Monday, 20 September 2010

RAYA 2010

Maaf kawan-kawan yg terchenta...Dah 2minggu tak hapdet.
Maklum laa..kat kampong tak de internet.. line telefon pun susah nk dpt.
Mujur ada Astro, bleh la tahu perkembangan luar (pdhl tgk citer je memanjang!)
Hahaa. tu pun leh tengok time tak hujan, kalau hujan, 
huh! kem salam r kt Bapak sgala Astro tuh!!

Disebabkan pertama kali hapdet blog selepas Aidilfitri ni,
saya pun tak nak lepaskan peluang untuk memaparkan album raya 
untuk tatapan kalian (ade kew org nak tatap?? ade kot!!!..haha..
esp, yg tak balik kampung tuh!!!!)

Raya tahun ni tak de ketupat, takde tapai, xde lemang 
(memang selalu xde pun)
xde nasi dagang, xde nasi minyak dan semua jenis nasi tak de, xde kueh siput,
yang ada adalah Mee Kuah Penang Special yang sangat lazat.. Hohoho..
Rugi sape xmakan.. hahaha... betul tak kak Yah???

Tak perlu kueh muih yang lain, ketupat tapai segala tuh, kita makan
Mee Kuah ni jew kan... Tetamu yg datang tu PUJI je memanjang...
(tak tau la puji ikhlas or tak...biasanya time2 raya ikhlas kot.. haha)
hahaha.. tengok laa sape yg tolong tengok chef buat.. Huhuhuhu..

yummy..lazat bukan...hahaah...aku suka taugeh tu...hahaah
yang mana satu yg aku tolong wat eh????
haaa..tolong hidang jew!!! huhuhu


Aku ngn anak buah yg ke......ntah...ramai sangat... hahaah..
Farisya nama diberi...huhuhu...budak kecik!!
sila pandang camera ok!!


Kak Ti ngn puteri beliau Aneesa dan anak saudara Farisya..
Huhuhu.. Very da sepesen...
Aku panggil budak yg pkai baju wane
biru(farisya) tu Himawari ...huhuhu..mau cubit2 pipi tuh!!


Ni la chef Utama... Haha..bersama suami..
Sedang promote agar-agar pandan yg kaler satu
tone ngn labuci baju beliau..hahaha


Ni Kak Ros..Akak yang sulong, tapi bapa
lain2...panjang ceritannya...huhuhu...
3 lagi anaknya takde lam gambar..


Saya bersama anak saudara yg paling sulong..
Umur...18 kot ke 19 ek?? ntah..lupa..
hahaha...Anak Sulong Kak Ros..
Si kecik tu Aneesa..tadi kan dah ckp!!


Amiruddin, Saya, Aiman, dan Adib.. hahaah..
Adib, si pencinta Vacum...nantikan di entri yg akan datang!!


Bersama my Mum...baju Ma vogue gituh....
bersinar dari kepala ke kaki..hahaaa


Ni kumpulan Marhaban dtg wat persembahan...hahaah
Motif wat persembahan dlm umah aku...??
Haha..ni gurls yg pakai baju purple tu
anak kepada sepupu aku, bapak nya yg pkai 
baju kaler purple gelap tu... Anak 5 ok..
Semua pompuan..

Yang pakai baju warne merah tu abang Sulong saya, tapi
lain ibu...Panjang ceritanya...Huhu..anak 4, semuanya perempuan. 
Huhu..mantap r semua org.....

p/s: nanti nak anak kembar la..baru laa lain dari yang lain lam family..

4 comments:

  1. selamat kembali. wah meriah raya kali ni eh? hehehe

    ReplyDelete
  2. tak semeriah 2tahun lepas..huhu

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya wan...

    Mana duit raya saya..hehe..

    ReplyDelete