Monday, 23 August 2010

Rubik & i - City




Sketsa yang pertama adalah berkenaan dengan permainan Rubik's Cube...
saya dah menceburi mainan ni dah..cuma yg last step tu masih terkial2 lagi..
Tak taw bila plak nak master nih... HUhuhu... yg gmbar ikan tu, bermaksud:
dalam satu step untuk samakan warna untuk semua side, anda kena lalui step
yg cube itu menunjukkan gmbrrajah ikan (padahal xla nmpk ikan betul2 ikan)
Huhuhu...nama je lebih menyerlah... huhu...

sketsa kedua adalah semasa Saya, Mijea, Dyla n Megi, Mimi pergi ke i-City..
terdapat laa satu peristiwa di mana, ketika Mimi gembira untuk mengambil
gambar bersama Kaktus pinknya.... Dia nak gi peluk cactus tu...
 Of course laa beberapa saat selepas itu, wisel dibunyikan kerana berkelakuan
yang sangat menggelikan hati.. ade ke patut nak dipeluknya cactus besar itu..?
Kan dah kena marah...Huhuhu


1 comment:

  1. last step memang ambik masa sikit nak dapat. takpe, keep on playing.

    :) kalau dah boleh solve yang ni. pasni try maen mirror cube plak.

    ReplyDelete