Monday, 30 August 2010

Minta Putus Episod 2

Lantak laa lukisan buruk yang amat
sebab terlalu malas nak melukis bagai..
mata ngantuk ditambah membuak2 mahu
menonton cerita korea "Personal Taste"
perut pun lapar..fkiran melayang-layang..

Zirafah yg kt zoo negara lagi cantek lukis dari
yg aku lukis ni..kalau diorng tgk mesti ketawa
sampat tersembuq gigi kt gajah kan...
kandang diorng dekat-dekat je.. hahahah
 hari tu aku gi zoo nmpak gajah kencing..dpn aku lak tu.
cehhhh..layanan buruk sangat oleh si gajah..
mungkin gajah betina tu kot..uwwuuuuuu..
hahaha...pesal tiba2 smpai bab gajah bagai ni??
**lupakan..

sebenarnya mahu smbung minta putus episod 2..
tepaksa smbung sbab dah jnji nk buat happy ending 
untuk lelaki yg kena kutuk ngn pompuan yg xsedaq diri tuh..
nah hembek ko....

now gajah n zirafah, usah ketawakan lukisan aku lagi..
ketawakan pompuan tuh...lalalllalaal
kejam + jahat giler aku weh!!! ampun pakk!!


*serius xde mood masa lukis gmbr nih.ampun..nnti akan perbaiki...

6 comments:

  1. salam...

    Wan lukis karton tu guna ape eh?
    Adobe photoshop ke?

    ReplyDelete
  2. wan lukis guna flash..then gi warne kt photoshop..

    ReplyDelete
  3. lukis kat flash, warna kat photoshop..bagus seh hang ni..rajin..

    ReplyDelete
  4. bukar rajin..tapi xpandai nak wat dlm 1software..kalau lukis kt flash senang sket nk adjust..tapi warna plak susah..so gi warna kt phtoshp lgi senang..huhu

    ReplyDelete
  5. chill. belajar lagi. ceh cakap macam aku tau je buat benda2 macam ni, hahaha
    selamat maju jaya! =)

    ReplyDelete
  6. hehehe...ko un mesti taw gak kannn.. huhuhu...confem ar...

    ReplyDelete