Friday, 27 August 2010

Minta Putus Episod 1

Terkedu mendengar video di bawah. saya mendapat ilham lukis kartun ni lepas dengar panggilan telefon tersebut. Tak sangka begitu lantang perempuan menyuarakan kebendaan dia dan menunjukkan belang dia. Duit memang penting, tapi bukan segala-galanya. Marilah kita sama-sama doakan kejayaan lelaki itu dan juga doakan agar perempuan itu akan insaf sedar betapa kejamnya beliau terhadap lelaki tu. Saya pasti dia akan sedar. Tak tau dah nak cakap apa!!!! Korang play je lah video tu.. (T_______T)



p/s : : . Please jangan main-mainkan hati kami.. Kalau dah kami ini bukan pilihan kamu, so jangan terima dari awal dan jangan bagi kami harapan... Tapi bagus juga, at least kami dapat memotivasikan diri dan lebih berhati-hati dengan perempuan macam ni... 
Agak-agaknya nanti mati dia nak kafankan dia dengan kain kafan benang emas kot... then berbatu nisankan berlian dan intan permata... Dalam kubur tu Allah je yang tahu kejadian yg tersirat..  Nauzubillah.

24 comments:

  1. harta buka segala galanya..yang penting tanggungjawab seorang lelaki terhadap seorang wanita..

    Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

    ReplyDelete
  2. mintak jauh laaa benda2 macam ni kat kita kann...

    ReplyDelete
  3. betul la kan, klu rasa memang tak nak org jual burger jgn kawan dgn dia, cari yg kaya raya..kalau tak kisah tak pe, jgn kecewakan hati org. =.=

    nice blog..

    ReplyDelete
  4. tu laaa.... sangat kuang ajaq.................................thanks!!

    ReplyDelete
  5. haaa.
    smapai kain kafan berbenang emas la wei...letak diamond skit..
    baru cun

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat wan...

    Saya benci giler pempuan macam tu...
    X payah cari pempuan mcm tu...
    Rezeki, jodoh, ajal & maut ketentuan Tuhan... Bila-bila masa Dia boleh tarik...
    Semoga sapa2 yg ada niat mcm tu...
    Insaflah...

    Sori emo ckit...Huhu...

    ReplyDelete
  7. hmmm speechless....oppss hi...

    ReplyDelete
  8. ade lori kire kaye la tu , hahahaha ,

    ReplyDelete
  9. bukan ape, cara perempuan tu cakap sungguh tak beradab. kenapa perlu ditinggikan suara seperti begitu?? =S

    ReplyDelete
  10. ADILA AKA cik botox :: labuci jgn lupa... dah bleh jahit skrg.. huhuhu...kalah baju raya...

    ReplyDelete
  11. Azwandy Bin Muhamad :: tu la pasal... die ingat dia tu perfect sgt ke??? dah boleh jamin masuk syurga... huhuhu.. tpi untg la laki tu coz pmpn tu dh tnjk belang dia awal2... xde la merana kalau dah kawin...

    ReplyDelete
  12. Aus MeLankoLik :: ntah.. bukan senang nak ada lori... huhu... naek lori lagi selamat dari kete

    ReplyDelete
  13. Danial Ikhwan Jaafar:: tahu xpe.. macam la dia tu bagus sangat.. sape la yg mlang dpt dia nnti..

    ReplyDelete
  14. yg peliknya kenapa pompuan tu bercinta dgn peniaga burger sebelum ni.. masa bercinta taknak terfikir pulak psl masa depan..

    yg positifnya: KAUM LELAKI!!! PERHATIAN!! KITA KENA USAHA KERAS.. KENA CARI KERJA YG BAGUS.. KALAU NAK JUAL BURGER PUN MESTILAH ADA BANYAK CAWANGAN..

    ReplyDelete
  15. is:: yang pompuan tu pun kena la bagi moral support..bukannya mendownkan lagi... huhuu

    ReplyDelete
  16. geram dengan itu perempuan.
    dah tersebar vid ni kat FB kan.

    ReplyDelete
  17. ala, xleh nak salahkan orang tuh jugak. dier kena la fikir masa depan dier jugak supaya terjamin. daripada nanti takde duit nak sara anak, terus buang anak. mungkin dier fikir camtuh la kot. :P

    ReplyDelete
  18. tengah hangat pasal isu ni kan?

    huhu, kesian that guy.

    tape, work harder for that guy okeyy!

    ReplyDelete
  19. Syaza Syahira :: dun worry, anda bukan macam tu kan!!!

    ReplyDelete
  20. noor afzan :: yup..dah tersebar daa... mesti pompuan tu malu skrg.. hahaha

    ReplyDelete
  21. Aidi-Safuan:: tapi jangan laa smpai menghina lelaki tu..tu dah jatukan aib orng..

    ReplyDelete
  22. chawyna : kecoh kat fb.. huhu.. biarkan semua dunia tahu.. pompuan tu xde usaha langsung nk majukan diri.. nak harap bergantung kt orang je...

    ReplyDelete