Sunday, 22 August 2010

i - City


Mula-mula aku dengar perkataan i - City semasa sem lepas bila Kak Ti mengajak Kak Yah pi sana.. Masa tu Kak Yah dtg KL tgk Kak la kt hospital. Huhu..ingatkan pc fair... Duk pikir jugak, apsal plak Kak Ti ni beriya duk ajak Kak Yah gi pc fair... bukannya ada kain baju pun... Hahah.. rupa nya pi kat lampu warna warni tu...  Aku hengat i-City ni mcm tempat rekreasi seperti Eye of Malaysia... Ropanya tmpat ni besar gak.. dah laa luas.. macam2 orang ade... Kalau ada DSLR kan best.. Wuhuhuuu..xde laaa duk menyetting berejam2 camera tuh.. huhu... tapi mujuq gak ade camera..just xleh nak pose lebih2 je...huhu... not bad laa...tapi maybe diorang boleh tingkatkan lagi kot mutu dan susunan dan jugak banyakkan benda2 yg menarik...  sebab semua benda statik je.. kalau dia buat cam ada maskot berjalan2 ka..ada princess ngn cahaya2 ka... wat cam disneyland...banyak kartun2...lagi best dan interaktif kot... Huhu... Lagi satu buat laa cam ada preentation kt pentas berdasarkan cahaya... kiranya kt stage tu penuh ngn lampu2 kecik then diorng just nyala2 kan lampu ikut jalan cerita... contohnya kalau ada gunung...cahaya tu warna ijau...bentuk cam gunung.. yg kt ats ada laa awan...camtu laa lebih kurang... huhu...

Sampai je trus pose..dah tak tgk orng daa


Hoi Mimi...apsal tgk saye??? Huhu

Cantek benda alah putih nii...

Kami Sangup menghalau org lain utk bergmbr kt pokok ni..!!! - Mimi

Sempat lagi CikMegi memanjat..

asyik jumpa pokok ja pegang...

Hang men apa tu mimi???

Telur apa kt tng tu???

Tlinga cermin mata.huhu

Nice pose semua!!!

Mujur mimi xselindung aku..

Cubat tekat apa kt sign papan blkg aku...

Angsa ooo angsa...huhu...mujur ko chrduppp







Que & Mimi yg menggigit bunga...









-The End-
p/s: thanks to Adila , CikMegi, Mijea , Mimi... ;)
untuk ke entri yg sama, sila ke.: 


2 comments:

  1. salam...

    wah...bestnye g i-city..
    teringin gak nak g...huhu...

    Wan, jom tgk surat peringatan daripda nuffnang..

    ReplyDelete