Sunday, 29 August 2010

20 Friend Requests

Facebook oh facebook...
Lain orang lain cara penggunaannya.
Bagi aku, kalau setakat nak add untuk ramaikan kawan baik tak payah.
Buat semak je weh... Lain lah kalau artis.. Add peminat. 
Peminat selalu bagi respon.. Tapi kalau setakat nak add utk ramaikan kawan
then tak de pape pun, tak pernah berhubung, so, untuk apa??

Lagi satu, kalau anda nak add orng tu dan kalau anda ni tak femes low profile
dan anda rasa orang tak kenal anda, why not anda hantar message kat inbox org tu.
Bagitau serba sedikit pasal anda. Tak de lah orng tu mereject anda.. Ye laa.. sape yg tak nak
reject kalau anda sendiri tak kenal org tu. Walaupun ramai mane pun mutual friends korang,
tapi gmbar tarak, tak cam plak tu, nama ntah hapa2, so baek xpayah approve..
Lagi senang aku reject je.. Hurmmm...so untuk anda2 yg mau add saya, dan anda rasa
saya tidak mengenali anda, send message ek.. Inbox i bleh masuk msg lagi taw..

Aku nyer friend requests ni xde lah banyak sangat cam zackzukhairi tuh..
tapi agak lama jugak laa aku simpan mereka2 ni, dan berharap suatu hari nanti
mereka hantar message or aku ternampak nama-nama yg aku kenal,
dan dia letak gmbr yg aku pernah nmpk kt kolej ka or kt matrix,
atau dia sendiri ikhtiar memperkenalkan diri dia kt aku ... huhu..

Aku lom remove lagi coz takut2 nanti aku kenal diorng..
lainlah kalau aku tgk page dia tu ada something wrong, then
baru aku reject or block.. Huhuh..kejam bukan...
Bukan apa, ini untuk kesejahteraan bersama.. hehehe..



Korang smua yg add aku, tolong laa send msg,aku tak kenal laa..

p/s : : kawan aku ada suggest zackzukahiri then aku nak add dia tapi dah full...
hampes...still tak jumpa video tutorial kartun dia tuh... tolong bagitau saye kalau jumpa ek!!

8 comments:

  1. Salam...

    Sama la wan...ramai gak yg add sy...tapi, sy x knl... Maka saya reject la... Hmmm.. Skrg ni pon dekat 26 org yg request... Kalau stakat nak ramaikan list frend bek x payah je kan... Menyemak je...adoi...

    ReplyDelete
  2. maybe u tak kenal pun org yg nak add u tu...dieorg just add je kot..hehehe, kalau u reject nnt, mesti dieorg ingat u sombong (oops) nak hantar2 mesg. tak kuase la...heheheh

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. peewitt..sume girls kot yg request..
    tak baik tau tak layan fans..hihihi :D

    maybe dorang readers blog ko kot..

    ReplyDelete
  4. Azwandy Bin Muhamad : a'aa.. betul sgt.. menyemak..bukan nye sombong tpi kalau add pun bukannya dia komen kt status kite.. huhu..so xde point nk add..

    ReplyDelete
  5. SANDRA AZWAN:: at least letak gmbr yg kita kenal dia, samada kt blogger or sesiapa sahaja... tentu kenal.. xsalah kot bgi msg. huhu..

    ReplyDelete
  6. Cik Nad:: kena bukak fan club r pasni.. cik nad jadi my manager bleh.. huhu

    ReplyDelete
  7. haha ada je manusia yang suka main add2. kenal pon tidak. pergi sekolah sama pon tidak. maaf lah, aku tak suka orang yang tak pernh kukenal/cakap tiba2 mahu add di facebook.
    kena hati2, kang tak pasal2 gambar diambik buat apa2. =P

    ReplyDelete
  8. Danial. tu la pasal..nnti gmbr kiter ntah mane2 tersebar...wt malu ja...

    ReplyDelete