Tuesday, 13 July 2010

Oh Aduka!

Abang Aduka!!! cheewahhh...
Budak2 junior panggil aku weh..
Nasebb baek nama aku masih dalam akta kerahsiaan.
Nama orng lain buruk semua dah bocor!
Nak wat camne, nama Puspawangi, Cendana,
Mawar, Orked!! cehhhh...hahaha

Sekarang tengah busy ngan kerja-kerja seni untuk
Minggu Ramah Mesra, Malam Tunas Budaya!
Kena wat poster untuk publisiti..~

Dan jugak buat video untuk tayangan Multimedia
kat Kolej sempena Malam kebudayaan Junior.
Video ni dah shoot time Minggu Perkasa Putra lagi.
Hajatnya nak tayang waktu Majlis bersama Pengetua.
tapi video buat hal plak...software corrupted.. Huhu..
terpaksalah buat video yg simple je mlm tu!

Sekarang wat yang baru laa sebab dah install yg baru..
Tunggu taw pada malam tu.. tgk hasil sulung video Que.
~tak sabarkan~

thanks kepada pelakon yg tidak berbakat.
sememangnya anda telah berjaya memusnahkan bawak watak.
Nanti lepas tayang, kita upload kat sini ek!!!

No comments:

Post a Comment