Tuesday, 27 July 2010

dari FSCM

Pena dari sahabat:::


do i need u?? nope... do i care bout u?? nope.. do u important to me?? nope... so, pliss, mind ur own business coz u mean nothing to me n i didnt ask anythg from u...

giler arr...aku xpnah kacaw hidup die...coz aku ade life sendri yg mmg hebat aku rase...aku xpnah btanding ng die, life sape yg better coz aku bsyukur ng setiap detik yg aku lalui...
ok, nma budak ni aku ltak 'A'...
ape je aku bwat ng kengkawan aku, ade je A x puas hati...ade je nk komen..dahtu dengki plak...marah2 bl ktorang kua...lu pehal...ade wa amek duit lu ke???xde kan...wa pakai barang lu ke?? xde kan...wa amek masa lu ke?? x kan??so, yg A ni saket hati sgt2 ng aku ntahla knp...x paham manusia jenis ape nie...
yg x boleh blah plak tue, setiap status yg aku post kt FB nie [kbanyakan psal A, tp indirectly], die trase n ngadu kat mmbe aku yg laen...haaaa~~wa ckap lu, pndai plak nak trase...abes, slame lu dengki2 kat wa, wa x trase ke???ade plak hati lu nk gedik2 trase ni...pastu pndai lak PM aku, ckap 'peace no war'...wakkluuu....igt aku patung ke hape...dah tue, gile jenis perkauman ah A nie...[err bkn pasal 1 malaysia, tp sbenarnye lelaki vs pompuan]...aku xtahu la die ni bisex ke ape ke...tp, asek2 ckp ayat cm anti pompuan...err...no komen lah...peliklaaa~~aku xpenah kacaw hidup die kot...sesen duit die xpnah rase...wuwuw...knp la aku kenal ng org cmnie...smoga Allah beri hidayah pd die utk sedar dri...

p/s:: semoga tensionnya sudah terlepas::
FSCM: gud luck!!!!

7 comments:

  1. ish, entah2 budak yg sama menyamar jadi rita rudaini.. huhu..

    P/s; sabor ya que..sesetengah org memang cmtu..=)

    ReplyDelete
  2. ni bukan aku punyer..kawan aku nyer..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha~~~i loikkkkeee this very much...

    ReplyDelete
  4. hahahahaha~~~i loikkkkeee this very much...

    ReplyDelete
  5. hahahahaha~~~i loikkkkeee this very much...

    ReplyDelete