Sunday, 27 June 2010

Rumahtangga Rita bergelora???

Panas!!!! Panas!!! Akhbar kosmo keluar berita tentang
Artis fevret saya..Ish2x..ish2x...nak tau btul or x????
Ini adalah kupasan berita tersebut~



MENARIK nafas panjang Diva dibuatnya apabila satu demi satu cerita tidak seronok masuk ke gegendang telinga ini. Hendak menggeleng kepala rasanya tidak wajar sebab Diva sendiri bukanlah malaikat.
Diva bukan jenis percayakan gosip tanpa usul periksa tetapi setelah mengambil kira bilangan mulut yang rancak bercerita tentang gelora yang sedang dihadapi dramatis popular Rita Rudaini dengan suaminya, Aidil Zafuan itu sudah lebih daripada dua, Diva fikir, pasti ada sedikit kebenaran daripada bisikan angin panas itu.
Diva cuma terkenangkan wajah comel Aidit Raiyan Rizqin yang baru hendak mengenal dunia. Minta dijauhkanlah segala onar tidak diingini ya.
Diva: Sentiasa doakan kesejahteraan rumah tangga rakan-rakan.

Patut laa semalam, Rita ada post kat Facebook beliau berbunyi:-



gossip + fitnah = pandai2lah menilai..tp best jgk g zoo taiping smlm dgn anak & suami tercinta..^_^

sumber: Facebook Rita Rudaini bt Mokhtar
tarikh: 27 Jun 2010 

*Klik untuk lebih jelas

Berita ni sebenarnya adalah khabar berita atau gossip kosong je.
Tak betul pun~ Sila jangan percaya!!!!
Janganlah cepat melatah ek, kepada peminat-peminat Rita:
Kita doakan mereka dan keluarga mereka serta keluarga kita
bahagia hingga ke anak cucu... Amin!!!!

Nota Kaki: Tak semua orang yang kahwin kt Thailand tu tak bahagia,
Insya-Allah bahagia hendaknya, mungkin pada ketika itu, hanya cara itu
sahaja mereka dapat jalan penyelesaian untuk menentukan jodoh mereka.
Mereka terpaksa mungkin. Kita sebagai orang sekeliling harus terima seadanya!!

8 comments:

  1. baik punya back up yea Q? hehehhee

    ReplyDelete
  2. janganlah que pun kahwin kat thailand jugak ek..haha..

    ReplyDelete
  3. Atul: mesti laa mmpertahankan rita... huhu.., weh, nape aku xleh nk msuk blog hang???

    ReplyDelete
  4. is: insyaAllah tak kot... mintak2 laa saya kawin kt hotel or kt kampung..

    ReplyDelete
  5. janganlah kahwin jauh2.. nak dtg pun susah nnt! huuu

    ReplyDelete
  6. aiyooo...xkan laa nk kawin kt umah ko lak...hahaha...harus laa dtg ngn bus~

    ReplyDelete
  7. salam wan,
    orang besut rupanya. Sama la kita. satu kapal. Balik Besut singgahlah area tempinis yer. Mesti tau punya tempat glamour.

    Kita doakanlah rumahtangga rita ni bahagia. Yang lepas-lepaslah. Akhbar pun satu. Kalau bab rumahtangga artis bukan main korek lagi. nak bagi laku paper la tu.

    ReplyDelete