Wednesday, 30 June 2010

Pembantu Universiti dah start

Hasil kerja tangan saya yang pertama
Jeng jeng jeng... sila komen!!! Huhu

*Cantek tak??? Huhuhu~


*Ni masa jadi fasi kat Sabah hari tu



9 comments:

  1. cantek tu bro... yang upm tu ada klas..

    ReplyDelete
  2. Que, nanti i ada job utk you.. lepas kita habis belajar nanti.. Kalau bab design mendesign ni memang keje ko la..
    great work!

    P/s: Adakah kat kolej skrg musim luruh???? =)

    ReplyDelete
  3. archaqx :: thanks, huhu.. dapat ilham secara tiba2...huhu~

    ReplyDelete
  4. Is: kenapa lepas study??? job utk free of chrge or ada bayaran??? huhu.. sekarang musim hujan laa..

    ReplyDelete
  5. ok..da komen skg..sila komen kat aku plak..hahaha...

    comey la kau buat tag ni..t buat tag khas tuk aku..

    ReplyDelete
  6. que, kalau free bukan job nama nya, sukarelawan...
    harusla berbayar..insyallah kalau takda aral..

    kalau musim hujan napa tag tu takda hujan??? hehe..just a joke.. nice work!

    ReplyDelete
  7. Owh this time takla, takda peluang =P

    ReplyDelete