Wednesday, 2 June 2010

CONTEST CIK ALENG INDAH


Destinasi : Pulau Manukan, Sabah.

Salah satu pulau indah yang terdapat di Negeri Sabah. Keindahan pulau ini tidak perlu disangkal lagi. Ramai juga pelancong asing yang tidak putus-putus berkunjung ke pulau indah ini. Kelengkapan dan kemudahan yang terdapat di pulau ini menyenangkan lagi pelancong untuk bertandang ke sini. Antara aktiviti yang menjadi tarikan ramai adalah snorkeling, jungle trekking, dan banyak lagi. Di sini juga menyediakan satu muzium marin untuk tontonan kepada para pengunjung.

Ketika hari saya bertandang ke pulau ini, ternampak juga sesi photoshoot yang dijalankan di sini menngukuhkan lagi bukti keindahan pulau yang terdapat di Borneo ini menjadi pilihan untuk melakukan sesi pengambaran. Kelihatan juga para penyelamat bertugas demi memastikan para pengunjung berada di dalam keadaan selamat sentiasa.






Syarat-syarat penyertaan:
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah
2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah
3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)
5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.




3 comments:

  1. Aleng x pnah sampai lg pulau manukan ni. mmg cantik. gud luck!

    ReplyDelete
  2. nanti pegi eh...nikmati sendiri keindahannya.. huhu

    ReplyDelete