Saturday, 1 May 2010

'Slogan Untuk abg eQ..."


"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................."
Blog ini sangat jujur, berkisarkan kehidupan seorang pemuda yang gigih mengharungi sebuah kehidupan, sentiasa menginspirasikan saya untuk meneruskan pembelajaran ke peringkat Master, menjadi seorang cikgu tuisyen, dan memiliki sebuah DSLR.


p/s: ikhlas dari blogger yg tidak fofular ini..hahaha


10 comments:

  1. weh..dah menang jgn lupe blanje gue :D

    ReplyDelete
  2. salam wan...
    wahh..tq2...
    terharu abg eq...
    utk pengetahuan wan, pemenang abg eq tak tgk pada popular atau tak...
    abg eq kumpulkan semua slogan...dan abg eq akan nilai semuanya...
    thanks k...

    ReplyDelete
  3. Bro eQ: thanks2...huhuu..xsabar vnk thu pemenang!!

    ReplyDelete
  4. abg eq ensem
    ehhh
    salah2.
    woh kretif =)

    ReplyDelete
  5. hahaha...kreatif ke??? tapi tak kelakar..abg eQ nak yg kelakor... hhuhu

    ReplyDelete
  6. Hmm.. siapa abg EQ tu wan?? Macam rmai orang kenal je.. =)

    ReplyDelete
  7. gud luck... sy pun masuk..

    hehe.. (^^)b

    ReplyDelete