Wednesday, 28 April 2010

Warkah buat MTM 09/10 episod 5

Faidzan / Jan

Kawan aku sorang nih sangat laa suka main baling boling. Asal gi Mines je aku slalu mengelak dari diajak ke bowling. Tengok wayang nak la.. Huhuhu.. Makan kat Fudkot adalah pilihan utamanya, walaupun K6 tu hujan ke, ribut petir ke, kena bom ke, tanah runtuh ke, dia tetap akan ke fudkot. hahaha.. dia adalah Presiden fan club Putra Foodcourt. Saya amat "seronok" melihat dia menerajui fan club ini.


Selain Putra Fudkot, dia juga peminat setia "Jom ke pasar malam Sri Serdang", bersama Kak Im. hahaha.. Merempit ke sana dengan motor Miss Jay chomel. Huhuhu.. Dia juga mempunya dapur elektronik yg menjadi pinjaman orang ramai tanpa sewa. Seorang yang baek kan. Amat mementingkan amal jariah. Huhuhu.. Perangai dia sama ngan si Zombi Combi , suka buat kerja dan tolong orang ramai. (serius tipu betul) 


Hati-hati jugak dengan dia. Ibarat berjalan-jalan memasuki Zoo Negara tempat mamalia, terlihat seekor singa telah melepaskan diri dari kandang nya, maka berhati-hatilah. Jangan cuba untuk melastik singa itu mahupun pergi dekat ngan singa itu untuk bergambar konon-kononnya. Tatapi...hahaha...mengarut jaa... tak padahal betul!!


Dia merupakan seorang yang aktif. Aktif berorganisasi, aktif keluar enjoy bersiar-siar, happy go lucky, aktif merepek berbicara, Aktif melalak bernyanyi/berkaraoke. hahahaa... Beliau JPP semase kat Matric. Orang yang paling femes masa minggu perkasa putra dulu. 


SKEMA. hahaha..baru teringat perkataan ini. Skema dan Tegas. Maybe dia nak jadi polis kot dulu. Hahaha..  Bagaikan seorang pengawas disiplin yang menjaga penjara. Haahah...Very da kejam..Bukan dia, aku laa yang kejam tuh..Huhu..Walaupun berwajah manis dan chomel (hihi), dia tetap tegas!!! hahaha...dan yang paling penting, dialah yang paling malatop ngn senyuman yang berpakejkan lesung pipit dikedua-dua belah pipinya...hahaha..!! Gud luck Faidzan... Semoga bahagia dgn orang yang tersayang!!! =)





2 comments:

  1. Amboi.... kembang lah faizan kena puji dengan que.. hehe

    ReplyDelete
  2. tu semestinyer...lagi dalam laa die nyer lesung piitpit tuh...

    ReplyDelete