Wednesday, 28 April 2010

Warkah buat MTM 09/10 episod 4

Cik Bee / Yanie / Combi / Zombi,

Budak ni, huh..tak leh nak cakap apa arr.. Pontianak dalam bilik MTM. Huuhuhu... Lebih dari pontianak pun dia boleh.. bagi je ape, vampire...hmmm lagi dia expert.. Hahaaha... kalau dah mengilai, kalah Hasfalini Wan Maimunah dalam citer Nek Nak. Sorry As, pinjam nama pelakon pujaan you jap. Huhu.. Sungguh menyeramkan.. belum tgk muka dia lagi... Haha..eeeeiii takot... dah laa aku tgh tengok citer Bilik No 13 kat TV2 nih.. huhuu.. MENAKOTKAN..

Tak habes dengan itu, beliau jugak, beliau ke?? Tak tak tak...Harus guna gelaran yang sesuai iaitu Nenek Mak Cik. Mak Cik yg menakutkan ini sangat laa rajen. (terpaksa tipu puji) Heekkkkkk.... itulah trade mark die.. Kalau dengar je tone suare cam tu... almaksudnye.. dia dah start daa... dia dah naek minyak dahh... Jaga-jaga Mirul... Hahaha...berdiri bulu reroma i~

Kalau jumpa dia, jangan sesekali tunjuk fesbuk anda. cakap je kat dia tak dapat internet @ laptop tertinggal kat kampung, nenek nak guna main frenster! hahaah. Nanti dia nak tgk dia punyer profil kt fesbuk yg tak glamer tuh.. Si BhP, PETRONAS, Shell ES*o je yang selalu komen.. orang lain tak pon.. Hohoho,,.. Jika anda ditangkap oleh dia semasa anda membuka fesbuk, memang parah.. tak bagi nanti dia hambek laptop anda then pergi bakar kat gerai Acap. Jangan main2...

Suka komplain lagu yg aku dengar tak sedap. Dia tak tahu yg lagu-lagu yang dia dengar tu lagi tak sedap... dah laa lagu tu lagu 40-an 30-an. Nenek ngn Moyang aku pon belum tentu suka.. hei, my Nenek pun pun dengar lagu Hip Hop + Arab (Hip Hop insaf) la weii ngn lagu Rahsiaku Milikmu - Dato' Siti Nurhaliza (Nak jugak selitkan lagu artis pojaan)... Huhuhu....

Wah...semua mengata je nih!!! Huhu...memang ar..tak puas lagi nih... Apa lagi ek!!! Suka pakai baju Mak dia. kesian kat Mak dia kat kampong tak ade bahu baju. Dia mencurik Kasut neneks dia yang malatop tuh.. Siap ada berlian lgi... Kasut nona pun dia rembat... Hahaaha..gi kelas Aljabar pakai kasut Nano, (Nano, nana, ke nona ek??) Lantak laaa... Mujuq Dr, Idham tak nampak.. kalau tak mesti Dr Pengsan...hahaha... 

Tapi, dalam ngok-ngek-ngok-ngek dia pun, dia laaa Exco Pemantau saya!! huhu.. Sila jangan Anak Tirikan STM yang mantap ini.. Hooohoho... Bee, semoga awak hepi selalu di samping kawan2 yang menyayangi awak. Awak tetap kawan saya time gelak... ahahaha time nanges gi ar kawan ngn MAt NApi tuh,,, Huhu...


**p/s: Jangan simpan di hati, gurauan semata-mata. Muahhhs. Ngee..Ngehh3x..Huhu =)


No comments:

Post a Comment