Thursday, 29 April 2010

Rindu Rita


Rita, lama tidak jumpa kamu di kaca TV.
Bila mau berlakon lagi???
Rindu sama kamu.. =))



6 comments:

  1. Dia nak tumpukan pade family buat mase ni.

    -Biras Rita aka gf zaquan-

    ReplyDelete
  2. artikel yang rita pegang tu cakap psl rita ke?

    ReplyDelete
  3. Bagus laa kalau nak tumpukan dgn family, hindari gossip2 nakal kan!! Rugi laa pengarah2 yg xambik dia belakon!! Anak dia aka anak sedare awak sihat x?? dah dapat bejalan lom??

    ReplyDelete
  4. Harus laa article tu pasal dia.. Hahaah...tapi salah statement, spatutnya wartawan sukan suka sibuk kat tmpt artis wanita yg ada suami atlet.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. ko minat dia? same ler ngan aku.hhe

    ReplyDelete
  6. aku minat giler450394x....hahahaha... tak kira watak dia ape..jahat ke baek ke, aku tetap suke dia..hahaha

    ReplyDelete