Wednesday, 21 April 2010

Reality of Real

Awak dapat jawab tak exam tadi???
Sorang demi sorang datang bertanya..
sorang demi sorang cakap REAL ANALYSIS tu apa??
aku tak faham!!! Kenapa subjek ni je??
Subjek lain tak pun???
Xnak repeat!!!!
Xnak!!!!

Kawan2 semua, terima je lah keputusannya nanti ek!!
Jangan tension2...
arghhh..hipokritnya aku!!! 
aku pun sebenarnya tension!!
tapi pandai sadurkan senyuman dan gelak ketawa dalam apa jua keadaan sekalipun.
Nak menangis pun dah tak guna, yang penting study lagi real untuk sem depan!!
tapi kalau boleh dah tak nak study REAL untuk kali ke2 dah!!!!

REAL ANALYSIS !!!!!!

tadi ramai yang keluar awal!!!
keluar dengan muka yang hampa semuanya,,
aku jer tersengih!!!tersengih sinis!!!
Adoiiii~~~~ eeeeee!!!!
ngok ngek laaaaaa!!!


Kadang2 terpikir, nape aku ambik math???
nape tak ambik Multimedia dulu??
Tapi bertuah jugak, kalau aku ambik multimedia,
aku mesti xtau MAth tu apa!!
tapi sekarang at least aku tahu dua-dua!!!
(ayat nak sedapkan hati yg kering ni!!!?)

Sekarang tengah dengar lagu "I Believe I can Fly"
Hmmm...dapat fly x aagaknye??? FRUST!!!

10 comments:

  1. Insyallah
    lulus..x kan repeat PUNYA..
    yakin...
    Dapat la fly nanti bulan 5 tunggu heheheeh...

    ReplyDelete
  2. memang real punya susah ehh..takper kalau kena repeat pun,boleh pegang jawatan MTM lagi tahun depan..kot2 naik pangkat jd pengerusi pulak..huhu

    ReplyDelete
  3. Abang eQ:: susah gegiler... masa batch senior kitorng rata2 dapat D je.. yg dapat A sorang je rasanya lecturer cakap!!! Tertekan!!!

    ReplyDelete
  4. Mijea:: harap2 lulus laaa... Sedih laa mijea.. tgk laa macam Maple tdi. Lecturer bagi hand out je masa lab. Ajar x pun. dah laa bagi masa kelas last. Stress laa..dia ingat kita ni apa. Kalau cakap masuk apa lam exam xpe laa..Ni main bagi je.. dah laa 20 minit je. Soalan 6. Real yg soalan 4 tu pun xdapat jawab dalam 2jam!!! yg aku tension nyer, kita install Maple13, handout Maple12, exam Maple 9 ngn 11... Pening!!!!

    ReplyDelete
  5. Kak La.:: Amboi...bisanye.. orang yg tgk xsama ngn orng yg tanggung nih... Terseksa otak...Bayangkan lecturer tu dah laa byk kelas cancel, pastu buat kelas gnti mendadak, dalam 1 jam boleh habis 1chpter..dah laa chpter2 yg last..main sumbat je. Kami ni diibaratkan 98% study sendiri. memang masa lecture main sumbat je. REAL ANALYSIS plak tu.. Memang laa kalau nak cakap salah student tu, tapi dia pun macam tak de inisiatif nak bagi student paham ke, sedangkan dia memang tahu student xpaham. Bizi ngn research dia je.

    Pembetulan ek:: repeat tu bukan beerti extend!!!! xnak extend!!

    ReplyDelete
  6. que... saya takut repeat jugakk...huhu

    ReplyDelete
  7. doa banyak3x... insya Allah kita dapat buleh A.. A kah??? hahahaa

    ReplyDelete
  8. A tu macam mati hidup semula jerr.. taknaaaaakkkk

    ReplyDelete
  9. kalau hidup semula takpe, kalau xhidup2???

    ReplyDelete