Tuesday, 27 April 2010

Merapik - rapik !

"Layak ke orang tua tu diberi jawatan dalam syarikat ....bla bla blaa.." OK! ini adalah dialog cerita TV2 Si Capik. Huhu..tak pernah-pernah aku tengok cerita ni. Malam ini terpaksa tengok. Ini adalah cerita fevret my Mom. Ok, mak saya cakap dia nak tengok watak tu nak kawin. Watak mana Que tak tahu. Layan ja sambil hapdet blog dengan jaya dan cemerlangnya,!! Hooreyyy...

Lupa nak habaq, my Mom datang umah my Sis kat Mantin. datang menziarah!! Huhu.. OK, ubah topik lain sebab Channel TV dialih ke Star Movie. X-Men. Layan sudah!!!

Maaf kepada sahabat-sahabat yang menelefon saya ke nombor Maxis, henfon sudah mati karena charger lupa nak bawak balik. Huhu.. Baru ja memaksa adik saya mentop-up RM10 kat Maxis dan RM10  kat celcom.. Hahaha..hati sudah girang!! 

Disebabkan hati sudah girang, jom kita makan nasi. Tapi rasa cam dah kenyang!!! Ok mari bergambar sorang-sorang... Huhu..dan tempek kat blog terchenta ini!!!! 


** poyo hebat giler bukan?


No comments:

Post a Comment