Thursday, 1 April 2010

Malam Jasamu Dikenang (MJD)


MJD adalah satu acara yg besar di Kolej Keenam selepas MMG.
Kali ini MJD menampilkan konsep Morning Garden walaupun
acaranya dijalankan pada waktu malam. So dalam dewan tu dah
macam belukar lah sikit.Huhuhu..

Seperti biasa aku hanya pakai kemeja biasa2 je..
kalau tahun lepas aku dapat king of the night,
maybe tahun ni tak dapat kot...huhuhu..
konfem laa MTM tak dapat...

Pada malam kejadian aku tak ade mood sangat..
makan pun sikit je..Coz keesokannya ada test 2
untuk Real Analysis. Serius, setiap kali
test real aku memang menggelabah..
Alhamdulillah, aku dapat jawab~ Amin..

Dan yang paling aku tak sangka2...
aku dapat Anugerah Tunas Harapan.
Kenapa ek?? aku tertanya2 la jugak..
tapi dah dapat, dan nama aku dah 
terpanggil, so aku naik ambik je laa...

Walaupun MJD kali ni meriah dan hepi
tapi kontroversi tetap gak ada....
nak tau??? Hahaha.. Ada bukti lagi..
Tapi rasenya dah ramai yg tahu...
Kepada yg tak tahu sila tanya saya
secara personal ek~ Huhu...


*Stage yg meletop!

*Huhuhu

*Garden in the Hall

*Sedang nyanyi lagu Ikan Kekek

*Meja no.7- Semey plg byak mkn

*Tantan, saya, Jan, As

*Kak Ruby yg cantek ngn saya yg hensem

*Bersama Naib Timbalan 1 MTM

*Bersama MTM-MTM Kolej Keenam~ Luv U

*Bersama Pengarah Program merangkap
Naib Presiden 2 MTM

*Sin Yee, Jan ngn saya.

*Huhuh


*Bersama kawan2 seperjuangan, MTM 09/10~
kawan2 dan teman2 sekolej..nyanyi lagu~

1 comment: