Monday, 5 April 2010

Majlis Watikah Perlantikan


Dijemput kepada warga Kolej Keenam beramai-raami
memeriahkan Majlis ini. Sekian, terima kasih.

4 comments:

  1. nak datang boleh?
    tp universiti mana ni? hehe

    ReplyDelete
  2. SEDIH LA, HUHUHHU DAN AKU X YAKIN AKU DAPAT BUAT X TUK BOARD YANG BARU NI..BUKAN BIDANG AKU..

    ReplyDelete
  3. upm...nak datang bleh...ambik gambr wan banyak2 ek..

    ReplyDelete
  4. mije:: mije...ni kan board baru, semua org xtahu lgi nak handle mcmn. sbb tu diorg plih awak ngn as yg dah tahu pasal mtm... jgn ptus asa sdgkan awak tak try lagi. cuma skrang ni awak kena cari ketua2 untuk kiosk2 awak tu.. Saya yakin awak ngn as ngn junior sorng lagi tu boleh buat. InsyaAllah...yakin~

    ReplyDelete