Saturday, 17 April 2010

Warkah buat MTM 09/10 episod 2

Guruh sangat kuat. Oleh itu, marilah kita menghapdet blog. hahaha..  OK!! Kali ni Que nak sambong warkah yang tertunggak sejak 1minggu lebih kot. Hooo.. ramai plak yang request!! Huhu..Bayar ar~ Hari itu kita berenti kat Mak Cik Hasfalini. Kita sambung plak ngn:-





Miss J @ Kak Zainab.
~Dia sangat laa baek. Dah laa baek, ada motor plak tu, Yeay..boley pinjam la sangat. Bawak gi kelas malam ngn gi pasar malam. Motif pinjam masa memalam je!!! Hahaa... Ha? korang Nak pinjam gak ke?? Ok, ni No plat motor dia, MBT ****...hahaha.. saje wat ****, xnak bagi orang tahu *padahal tak hengat number tu..  boleh je nak pinjam. Itu salah satu harta STM gak!!!Haahah.. sesuka hati je~ Orang cakap Kak J sangat chomel, cam teletubies!! tapi aku tak pernah pun terfikir and nampak mcam tuh!!! (-_-")..


**mana satu kak J yang korang duk kata bagai tuh??


~Beliau juga sangat pandai buat video. Dia cakap dia buat video tu sampai menanges-nanges 3hari 3malam tak berenti. 3 hari lepas tu mata bengkak sebab nanges, pastu makin kurus sebab kurang air coz bnyak sangat kuar air mata. Hahaha...
~Beliau sangat tegas, peramah, kadang2 suka tersyashul contohnya : Laptop> Laptik, dan lain2..tak hengat daa..Dalam mesyuarat sangat laa banyak cakap. kalah pengerusi majlis.. HAahah...
~ Beliau bercita2 untuk menjadi atlet renang dan lari pecut *tak tau laa sepecut mana yang dia boleh lari!, pastu bercita2 menjadi Felo Blok MSN dan merampas takhta Cik Wan... HAhaha..

**sempat sorang je taw!!! Huhu~ yang lain sabaq ek!!

No comments:

Post a Comment