Saturday, 24 April 2010

Fuhh!!!

Fuhhh!!! Lega sementara.. hahaha..Yahoo.com!!.. 
Final exam dah habes.
Diakhiri dengan subjek Numerical Analysis. =))
Tapi tak boleh balik Kampung halaman lagi!!
Ada beberapa event lagi yg akan datang.

1) Kursus kat Pulau Pangkor.
2) Explorasi Sabah
3) Ke Kota Tinggi, Johor (Tak confirm lagi!!)

Dah habes exam ni biasalah, tak taw nak wat apa!!
sebelum habis, sebok je nak buat benda tu, benda ni!!
Dah ada masa free ni tak tau plak..
Drama-drama korea~ tunggu!!!..hahaah

**Mijea,Que, Mat.. Hahaha..

**Muka orang baru bangon tido banyak study!!

4 comments:

  1. dari tgk drama korea baik tlg aku packing ni ha.
    ade jugak pekdah nye.

    ReplyDelete
  2. xleh3x..nnti cik mat marah!!!

    ReplyDelete
  3. bukan ke awak yg ambik gambr nih?? Huhu... cover line!!

    ReplyDelete