Saturday, 27 March 2010

Tag lagi

Ditag oleh Cik Sepaliny..


1. who urself at home?
  • Abang Chik.
  • Suka makan bubur lambuk.
  • Tak suka jaga kedai bila tak ada org kt tepi saya. *tak tahu harga
  • Suka makan megi yg saya masak sendiri. *letak telur+sayur+cuka~ best
  • Pembuli kepada adik. *Suka ganggu dia tidur
  • Cikgu Add Math yang garang dan tegas kepada adik saya
  • Selalu diajak oleh Kak Ngah pergi memancing, tapi dapat ikan sikit je. 


2. who urself besides a friends?
  • Kaki mengajak shopping
  • Kaki ajak gi tgk wayang
  • Selalu ganggu diorng tidur.
  • Kawan yang baek dan tulus... *hahaha

3. 5 things that you aspire but have not achieve yet.
  • Dapat 4.0#
  • Nak kahwin & Nak dapat anak. *Huhuhu! gatai naaa~
  • Nak kerja dan nak dapat gaji
  • Nak gi Mecca ngn family
  • Nak sambut birthday kat rumah besar-besaran.. *Hoohoho

4. who is your spouse's name?
  • Ntah..wan ke??

5. 5 things you like most about your partner?
  • Tak de~ uwaaaaaaa (T_T")

6. the date when you couple?
  • Kan aku cakap xde kapel, dah xde mesti laa xpenah gi date..

7. the bitter memories with your EX-partner?
  • Pun xde jugak....soalan lain plisssssssssss!!!! *emo sket~

8. the theme song of your love?
  • Lagu ikan kekek boleh??

9. what changes you want to see from your EX-partner?
  • Tak paham-paham laa mangkuks ni...

10. tags 10 of your others friend.

No comments:

Post a Comment