Thursday, 11 March 2010

Saje je tak nak bagi tertekan

Okey~

Saya sedang stress sebab tak menjumpai journal yang diingini. Jumpa banyak. Tapi, bila dah save dan download, ada page yang tak dapat nak view. Eeeeeeeeeeeeee..... geram weh!!! geram-geram.. Mujurlah ada cyberlink youcam... Jom kita tengok.. siapa yang kena.. Huhuhu..


Okey~ tengok jam lu pkol berapa.
Sempat pose lagi..Jom~~


Cari. cepat Que..cari idea nak buat apa...
OK. dah jumpa.. rembat je mana yg ada.



OK. Ni bateri laptop aku. Lenovo~ yummy~ perlu ke??


Beg duit usang saya.. Dah bocor sudah~ Duit tarak pon..
Banyak belanja tuk beli baju program ngn dinner. Aduih!!


Duit tarak??? OK!! guna Henfon, telefon kat Ma.. Takoot nak mintak..
OK. Sila fikir 2313344 kali dan lebih lagi~ Kalau sms lagi takut coz xproper.
Sungguh berprotokol. Harus laa kena ikut I.S.O jugak..


OK. Dapat idea.. bagi ni kat Ma.. Ok tipu jaa...
ni bunga dalam Perpustakaan kt K6. huhu..


ni ma suka kot..K. Boleh beli masa pi Sabah nanti~!!


Sejambak bunga untuk .......? Oh, siapakah?


OK,..ada orang datang nak usha saya.. (perasan!!)
sila berlakon~ baca buku sekarang..
Kamus Oxford pun jadilah~~
Oh tidak Lakonan terkantoi!!!


mengumumkan ketibaan Mr. Presiden MTM K6.
Senyum TIGA~ Thanks Abg Zul menghiasi blog saya.


Abg Zul datng, teringat kt Buku MMG...ni buku thun lepas.
Buku thun ni lagi meletop..tapi..."sigh!!".


Dah dah dah..mengarot ja banyak~
Ok Halim, saya pilih "T" utk Tenkiu.
Hahahha...

Sekian, terima kasih. Bye~

5 comments:

  1. wahh...byk pic wan kali ni...teruskan usaha buat entry byk pic ni...hehe

    ReplyDelete
  2. Kalo ambik gmbar ngn DSLR lagi best kan2~

    ReplyDelete
  3. YAAAAAAAAAAAA....
    entah bila akan ku miliki dslR itu...owhhh tidak2...

    ReplyDelete
  4. milikilah sekarang dengan hasil pekerjaan anda itu...mesti boleh nyer,... chaiyoks!!

    ReplyDelete