Sunday, 7 March 2010

Entri Poyos

**gambar xleh blah...padahal tgh tahan sakit ulser kt mulut tuh
**xmandi lagi~ haha

Oh, Kawan-kawans~
Que nyer ulser datang lagi~ Takpe2.. dugaan-dugaan~ huhu.. malam tadi tidur bilik Anuar setelah keletihan bershopping untuk dinner Kolej. Tak beli pape pun. Huhu~ Tapi memang sangat letih~ Mula-mula pergi sogo, pastu gi kat Jalan TAR. Then lepas tu plak pergi Sungei Wang... Letih-letih.. Bak kata Nuar, tulang kaki dia ngn tulang belakang dah nak patah 8 dah~ huhu~

Hari ini sangat lapang harapnya~ Moga-moga tiada ketekanan berlaku~ tapi sememangnya ada~ Semuanya pasal orang yang buat baju STM. Katanya nak hantar baju tu malam tadi. Tapi xjadi plak. Memang dah agak dah!! Ni kali terakhir aku wat baju ngan dia nih setelah deal ngan dia untuk baju PROKEMP, PRESTIJ, MJD dan STM. Saket hati r!! MAsa tak pernah nak tepat..

Sekarang, Que masih duk buat Buku MMG. Tapi pagi ni lom start lagi. Nak touch up sket lagi tang design buku tuh. Bangun awal2 pagi duk hias blog Kak La~ dan sekarang belog beliau semakin menawan~ Tahniah~


**tertarik bukan???


Satgi nak jumpa si Mijea berkenaan ngan design tag nama MMG, nak bagi idea yang bernas sket~ huhu~ disebabkan semalam tak bergambar kerana sibuk duk mencari baju Zul ngn Nuar, saya pun telah mengambil gambar saya sendiri di atas katil, haha~ uwek~~


**lom sewel lagi taw~ haha


**lapar laa~~ lom bekfes lagi~ makan laa benda nih!!


**nape cyberlink cam ni kejap clear kejap xclear sangat??
picnik pun xdpt edit dgn btol..!!


**boring tahap kecipanan!!!

4 comments:

  1. blog hamba chanteek tak hengat!!tq!!

    ReplyDelete
  2. wahhh..theme baru....kalau biru lagi cantik kot. hehe

    ReplyDelete
  3. Kak La: nanti dah boring yg tu tukar yg lain lak!!

    ReplyDelete
  4. biru??? kalau yg ni xtaw nak tkr biru camne~ tukar yg lain lah~ yg ni pon rase cam gelap jee kan!!!

    ReplyDelete