Saturday, 13 February 2010

Limited Larat


Assalamualaikum..w.b.t.

Entri kali ni special sket coz entri masa Que demam. huhu..Malam tadi Que tidur pun tak lena... Posisi begitu begini semuanya tak selesa. Adoii..hidungku tersumpat lagi.. Sebelah lagi plak meleleh leleh cecair putih yang jernih. So, terpaksa saya menyumbat hidung ini dengan tisu2 yang digumpal gumpal. Barulah selesa sebab tisu itu boleh menyerap air dari hidung itu..hahaha...

Bangun pagi, lepas solat Subuh, terus sambung tidur.. Sangat laa tak larat.. Pastu tersedar dalam kul 10 lebih.. kena handle pasal baju PRESTIJ. Ok, gi mandi then mesej Abang Jai, dealer printing baju itu.. Tunggu dia kt blai ilmu.. sambil duk menyembang, dalam kul 1 lebih Kak Fiza datang bagitau abang tu datang petang. Saya pun terus berangkat ke Bilik lepas makan ubat dan makan nasi goreng kampung. Thanks Mijea belikan untuk saya.. hehe..

OK!! Smpai bilik terus terjatuh atas tilam. mata tak leh nak bukak. Tak larat giler. dahla boring.. Duit pun tak de...nak gi bank lak malas.!!! nak buat apa??? then terus mendownload 2 movie korea yang bertajuk DOREMIPASOLATIDO ngn citer OH MY GOD...

SAYA berharap PROKEMP yang berlangsung kat dewan akan berjalan dengan lancar. Hari ni saya tak sempat pergi dewan pon.. Sori kengkawan... tadi je kejap pegi dewan.. Actually kelaparan.. then cari makanan. Nasib baik ada lagi roti-roti yang masih lagi belom expired. Huhu.. sempat menyambar 4 bungkus!! huhuhu...

Then OTW nak balik blok, terperasan sekejap ada cahaya kat blakang blok!! ada orang main mercun ka??? Kan CNY...tapi xkan bdk2 chinese tak balik kot??? then gi usha.... hurmmm ropa2 nya Movie Papadom yang dikatakan versi tamil itu masih lagi wat shooting kt K6.. biarkan je diorang wat keje diorang.. Semoga dapat box office ek Aflin!!!! huhuhu...~~~ok Nite semua~~

No comments:

Post a Comment