Thursday, 11 February 2010

Balik kampong~


Dah lama tidak update.. bukak blog hari-hari,
tapi tak update...malas nyer nak menaip nih..

yeay..esok tak de kelas.. free..nak buat apa ek?
xsabar nak balik kampong!! hari isenin ni balik.
naek bus ngn nuar.. Si Anuar lak ada PROKEMP.

Terpaksa tunggu dia coz ni baru 1st time nak balik
kampong kena gi stesen bua Putra. Sebelum ni tak
pernah balik CNY. Tahun ni je tertiber nak balik..

Nanti balik rumah saya nak Kak Ngah masak
bubur Lambuk, bubur daging, menu cam biasa ar.
my fevret.. Huhu..

Then saya nak wat Murtabak Maggi untuk Ma.
Kak Ngah, Wan, Shahidan!!!! huhuhu..best3x.
Resepi dari : Cik Mimi Yana. huhu...
**awak janji nak buat tuk saye kan!!!
nak tuntut gak!!huhu...

Esok nak gi Jalan TAR boleh?? ??
Baru teringat Kak Ros pesan suh
beli tudung yg femes tuh then
bawak balik untuk dia..huhu..!!
Lagipun saya tak nak balik tangan kosong!
Sebab nanti kalau pergi pun xlah
tangan kosong gak!!!hehehe!!

Tapi 19/02 dah kena berangkat
ke Terengganu. ada program lawatan
upm ke sana..Xsabar plak nak gi Muzium.
Suke banyak3x...huhu...

ok3x...dah selesai untuk kali nih..
esok lak hapdet..
nak tgk muvee boleh???huhu..
daaaa!!!

2 comments:

  1. "Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya,
    Akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya
    Hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya,
    Dan iman mengatakan wanita cantik atas dasar agamanya"

    untuk maklumat lanjut, boleh la rujuk ke Kecantikan seorang wanita mengikut pandangan seorang lelaki

    ReplyDelete
  2. motip nak berpromote di sini!! xperlu

    ReplyDelete