Sunday, 24 January 2010

Plot untuk 23.01.2010



1- Seawal pukul 11.00 pagi bergerak ke Sri Serdang. Saya, Amier, Tengku, ngn Zul. Pergi ke Padang untuk makan tengahari.. Sangat murah. Sya ambik lauk ikan keli, cendawan, nasi dan air sirap bandung = RM3.50 jer.. Erggg (sendawa)... kenyang..

2- Mencari dvd installer adobe illustrator (T_T) . Sangat sedih. Masih tidak menjumpai DVD itu. Hampir nak give up untuk mencari lagi dan membeli lagi. Tadi ada kedai yg jual, tapi RM40.00 untuk 4DVD. Tak sanggup beli. Saya dah keluarkan RM30.00 untuk beli dvd itu kt mines, tapi tak boleh install.. Moga pengorbanan dan keikhlasan ini akan membuahkan hasil yang berkualiti. InsyaAllah, sama-sama kita doakan.

3- Balik bilik. Basuh Seluar-seluar. Semalam dah basuh baju-baju. Pas basuh, gi lepak bilik zul sementara nak tunggu siap di washing machinekan. Tup-tup dah tertido terlelap. bangun-bangun kul 3.00 petang. Kain... ambik kain, pi jemur. Time ni panas giler. Masuk bilik, mandi dan solat. Pastu study.

4. Angkat kain koz hujan sudah turun. LEBAT.. sidai kain lam bilik lak. hehe.. pastu gi kuar ngn Kak Sya, tengku ngn Zul. gi hantar Semey ngn ambik Kak Amal kat komuter. Balik kolej, terus solat Maghrib then gi meeting ngn Pihak Pengurusan. Kolej Keenam dapat Pengetua Baru. Welcome to Kolej Keenam, UPM.

5. Tak sabar nak tunggu esok, MASTER IT is coming. Tak sabar nak belajar lagi tentang, grafik dan buat video. HEPI..HEpi..

6. Note:: HAPPY BIRTHDAY TO HASLINDA STAPA :: 24 JAN 2010 :: 21 YRS OLD :: MY SETIAUSAHA :: MY KAWAN SEMATEMATIK :: (^_^)

5 comments:

  1. tq la q....sudi gk tlis nme ur s/u ni dlm blog awk...hehe
    thanks!-linda

    ReplyDelete
  2. eh...tak sangke awal baca gak blog saye...tenkiu3x...muahhhh...

    ReplyDelete
  3. haha...sy s0km0 dh bce....bl0g as juge...hehe
    silent reader ..haha

    ReplyDelete