Saturday, 30 January 2010

Jenjalan kat mines!!!



OK! fine, posing lam fiting room!! bersama baju baru!


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Aceli sedang mengantuk. Tapi sedang berusaha untuk menghapdet jugak belog ini. Alkisahnya ingin aku ceritakan kisahku pada hari Jumaat, 29januari2010. Saya bersama Mimi, Adila, Mijea ngn Shah. Kami pegi jenjalan kat Mines.

Aceli benda ini dirancang secara tiba-tiba. Mijea mengajak saya ke Mines masa kitaorang gerak sesame gi masjid nak solat Jumaat. Saya tak confirm lagi nak gi or tak. Kalau tak gi rugi, coz nanti makin busy, so saya wat keputusan untuk pergi jugak pada saat-saat akhir.

OK, fine, masa balik masjid itu ada perkara aneh yang berlaku, Tapi Que malas nak bercerita. Lagipun miJea dah cerita kat blog dia. TEKAN SINI untuk ke blog beliau. Sampai di sana kami menumpukan perhatian untuk membeli belah. OK, Cik Mimi dah menyambar sepasang sepatu coklat... Kasut saya dah koyak! saya pun nak kasut baru. Ma, nak beli kasut!!huhu

Pastu lak gi beli baju BARU kt hang ten.saya suka baju tu.. sangat comel.. sesuai ngn Saya.. haha.. saya beli satu, mimi beli dua, adila pun beli satu... sangat laa teliti Si Mimi ni mencari baju..ok, adila beli baju sama warna ngn aku,,,Then kami gi tengok Wayang... Alkisah bertajuk... Tooth Fairy, The Rock yg belakon.. cerita kol 7pm.. Ok fine, kul 7,35 kuar wayang gi solat, then masuk balik..


SHOPPING sudah, MAKAN sudah, BERJALAH pun sudah. Nak balik!!!!!!!!! tunggu!!!! Ambik gambaq dulu...hahaha...1,2,3 action!!!OK mimi kena balik awal, ada meeting..

No comments:

Post a Comment