Thursday, 28 January 2010

Ber"huha" selepas Test Aljabar Moden


*Scorer Aljabar Moden sedang mengenang nasib!
gcd ooooo gcd..naseb baik bukan lcd..kan semey!!!


Test 1 dah habis untuk minggu ni (Analisis Vektor, Analisis Berangka, dan Aljabar Moden) . Minggu depan ada satu lagi paper. REAL ANALYSIS. Best!! Hahahaa... Sekarang sedang berusaha untuk menyiapkan design buku Malam Mutiara Gemilang dengan pantas dan cantik!! HAHA.... Nanti dah boleh study dengan tenang!!

Maybe cuti Chinese New Year Que tak balik.. Bizi sesangat... busy mendesign.. Memerah idea yang sekarang masih lagi kekeringan.. banyak benda lagi Que kena design.. Al-contohnya:-

1) Buku MMG
2) Baju MMG
3) Banner MMG
3) Baju MJD
4) Banner PRESTIJ
5) Baju STM (Sekt. Teknologi maklmat)
6) Baju SPI (Sekt. Pembgnn Ilmiah)
7) Baju Program Lawatan Ke Trgnu
8) dan lain2...huhu

Seronoknya kalau dapat siap semua hari ini jugak!! Design baju adalah paling susah nak buat... Kalau yang tak bertema lagi susah nak buat.. Sebab design tak boleh nak menumpu.. Haha... Sebab tu kalau saya design baju, mesti kena design banyak-banyak. Sebabnya, lepas siap satu design, ada idea baru , so nak test, buat laa satu lagi.. terserah laa kat pengarah program nak pilih yang mana satu... takpe.. free of charge..hehe...


*alamak, kantoi lak pakai selipar gi masuk dewan test!! haha
cantik kan selipar saya itu berbanding selipar sebelah tu
"teeeettt"...no komen
faidzan: dush!!!!342%@#%$#

1 comment:

  1. no. baju stm awat bold wane itam?
    tak konfirm lg eh?

    que, izatil soh aku wat design baju ganu, ko tlg aku leh huu

    ReplyDelete