Thursday, 3 December 2009

Dikesempatan ini

Salam...
dah lama xjot kat my blog..
huhuuh...windu nak berceloteh dan mengarut2..
saya aceli kat cyber cafe ni...
tujuan sebenar adalah untuk menemani anak saudara
untuk pergi bersunat kat kelinik....
tapi saya telah menggunakan kesempatan ini
untuk merayau-rayau di sekitar bandar Jerteh
yang agak Kemajuan ini setelah saya sedari baru2 ini
kerana kedai2 computer di bandar ini tidak pun
menjual cd software...!!!! ish...!! hajat di hati ingin
membeli dvd instller adobe illustrator...

dulu dah beli kat mines...tapi xleh nak install..
walaupun setelah ditukar pun takleh install gak..
dasar kedai penipu...sungguh geram aku dibuatnyer...
w34RTG#%#%%Te456SD!!!

kedai cc ni pun satu....internet lembap nak mampos!!!!
nak bukak cc sangat...
ishhh...geram btol...
nak bukak fesbuk pun lembap...

haaa...saya ada beli novel gak hari ni..
disebabkan terlalu boring tiap2 hari...
xleh tgk tv...astro slalu no services
akkibat ujan yang tak berenti2...

ok lah..kak ngah dah call tadi...
haqim dah siap berkhatan...
daaaa.....salam

1 comment:

  1. cc yg mane tu?? kt lorong mane?? nk boikot cc 2 jgk.. :)

    ReplyDelete