Saturday, 3 October 2009

Lama daa tak tag mengetag...

1. What is the most important thing in your life?

Jawapan: of coz laa family then my frends...

2. What is the last thing that you bought with your own money?

Jawapan: tadi beli roti + air kotak=rm2.30

3. Where do you wish to get married?

Jawapan: secepat yang mungkin..huhuhu...carikan saya seorang makwe ek....

4. How old do you think you will be permanently owned by your love?

Jawapan: harus laa selama-lamanyaa....

5. Are you in love?

Jawapan: tak tao...mcamana perasaan falling in love tu???

6. Where was the last restaurant you had dinner?

Jawapan: food court kat mines ngn kafe kc yang sedap tu

7. Name the latest book that you bought?

Jawapan: xpenah beli...pinjam ada laaa

8. What is your full name?

Jawapan: Wan Mohd Zulqhairi bin Wan Hasan

9. Do you prefer your mother or father

Jawapan: Mother,Mother,Mother...Father..

10. Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.

Jawapan: Bakal Isteri...huhuu... lagi satu Rita Rudaini

11. Christina or Britney?

Jawapan: sape diorang tu????huhuhu...xglam ponn...

12. Do you do your own laundry?

Jawapan: semestinya...sape lagi...

13. The most exciting place you want to go?

Jawapan: ke mana2 sahaja...asalkan bersama family or sahabat2 ku yang baek itu...

14. Hugs or kisses?

Jawapan: makan lagi best!!!!

15. Point out 5 things about the person who tagged you.

Jawapan:Ntah laaa...1-manusia, 2-Ada tangan (kalau tak mesti dia xwat blog kan!!) 3- Bley melihat(sebab dia bley baca blog masti dia bely melihat) 4- dia xpernah pegi ke bulan 5- dia xpernah blanja aku mkan...

16. 8 things I am passionate about

- Blog

- Money

-Shopping

- Wayang

- Hanfon

- Korean Drama

- Design (Photoshopper)

- Matlamat...(bertuah btol..ni yang paling last...)

17. 8 things I say too often

- Harus ke??

- Eee...very the !!!

- harus laa...

- assalamualaikum

-nak tu..

- MOTIFF???

- hello

- tenkiu..

18. 8 movies I’ve watch recently

Jawapan: G-force, Jin Notti, Final Destination 4, Upin Ipin, Skrip 707, Transformer, Brainscan, Syurga CInta...

19. 8 songs I could listen to over and over again

Jawapan:

  1. Yang Terlewatkan - Sheila On 7
  2. To Love you more - Celine Dion
  3. Dialah di Hati - Dato' Siti Nurhaliza
  4. Asma Ul Husna - Dato' Siti Nurhaliza
  5. Kenangan Terindah - Samsons
  6. I Surrender - Celine Dion
  7. Khatimah Cinta - 6ixth Sense
  8. Teruskanlah - Agnes Monica

20. 8 things I learned last year

Jawapan:

1-Sahabat yang betul2 nak jadi teman kita masa sedih and happy: thanks to zul, is and amey..

2-Aku bukan lagi seorang kanak2 riang...

3- macamana nak handle masalah scara tenang...

4- ramai jugak yang care pasal aku... n sokong aku...teringat pasal tragedi OBC.. huhuhu... aku nanges depan ajk ngn exco masa tu.... malu nyer...

5- always think positif.

6- nak ada girl frend tapi xnak couple...

7- blaja math yang kdg2 susah nak faham...

8- untuk jadi seorang pemimpin..huhuhu

21. 8 people to tag

1-KAK LA

2-ADILA

3-PALINI

4-SHARIL

5-ILHAM

6-KUWE

7-AKU DAN REALITI


2 comments:

  1. harus ke tag aku dengan kejam......
    hahaha..tengkiu2..
    windu lak nak b'tag..
    da lama x tag2..
    tengkiu q..

    ReplyDelete
  2. apa mendalah tag2 ni. harusla jgn pedulikan org yang wat masalah ngan u..huhu

    ReplyDelete