Saturday, 1 August 2009

Tak nak pikir...tapi...terpikir gak !!!!

apa yang aku fikir.
pasal seseorang..

kenapa????????
tak taw !!!!!!!!

pasal apa????
pun tak taw gak..
tapi asyik teringat kat dia jee...

kenapa dia???
a'aaa...kenapa dia...
kenapa bukan org lain...

adakah ini cinta????
betul kaa????
atau sekadar perasaan biasa...
uwekkkkkss...cam geli pun ada...
biar betik aku niiii.....
ntah laaa....aku tak suruh pun dia dtg...
benda ni dtg sendiri...
nak jumpa dia....
rindu...

jumpa je dia...
wahhhh...hepinyer.....
bila dia xde....
semua org aku tya...mana dia?????

mcmana kalau dia xsuka kt aku???
hurmm...senang jaa...
xsuka sudah...tunggu yg len..
muhahahah...jahat giler aku..
chop!!! aku xmacam tu k!!!

bgi aku kalau dia xsuka xpe..
redha je ngn pilihan dia...
wahhh...cakap cam pkar je...
heiii...sori sket...ni first time ney...
masih mentah lagi...!!!

oh korang semua...ajarin aku...
tapi 1 ja aku harapkan...
aku nak kt dia...
tapi aku xnak couple...
hahahaah...
macamana tuh????

aku tak nak couple...
rasa cam maksiat je...
walaupun xpegang tangan...
walaupun xbercium2...
tapi rasa alam couple tu pun dah
dalam alam maksiat...
takut siooot....
cam dikelilingi setan2 ja..
hudus!!!!buruks!!!

tapi percayalah....
walaupun aku minat dak ni...
tapi rita lagi cantik...
huhuhu...bleh ke ckp cam tu...
jujurnya aku...
tapi jgn dengki...
dia adalah org yg ke 2 cntik lepas rita...
huhuhuh....
bagi aku laaa....

p/s:kalau sesiapa terbaca artikel ini...jangan tanya
siapa gerangan insan itu...dia hanya insan biasa...
jgn siasat lak...kalau jumpa aku jgn duk heboh2...
nanti malu saya dibuatnyerr...

p/s 2: kak yah ada pesan...jgn nak bercinta2 masa blajar..
pastu saya cakap...ya baek...saya xakan bercinta...
sape laa yg mahukan saya... so aku rasa cinta ini akan mati
camtu jaa laa...aku xkan luahkan....n dia pun tak tahu yg
aku memg benar2 syg kt dia....oh tidak!!!! ek eleh...
jgn risau..bisa diatur...perasaan camni...tolak je tepi...
be professional... wat tak taw ja....

p/s 3: aku rasa cam aku tak bersalah lam hal ni....ke aku yg bersalah...
sbb aku benarkan aku rasa len mcm ngn dia...mana aci......
siapa laaa aku ni dibandingkan ngn dia....
bagai melukut di tepi gantang...ceeee wah....
mantap gitu....!!!!!!buang je laa perasaan tuh!!!!...

1..2..3.. dushhhhhhhh....
yeeee..settle.....dah buang daaaa...
apa yg dibuang????
lorrr...perasaan tu r....
skrg dah xde apa2 dah...
..SETTLE..



7 comments:

  1. hati dan perasaan tak boleh berbohong.. hehe mcm tau je the lucky person tuu..

    ReplyDelete
  2. harus laa semua orang tak kenal insan ini...

    ReplyDelete
  3. oh.. yeke.. salah orang la aku.. hihi

    ReplyDelete
  4. huhuhu...taw xpe....slh org tu...
    yg ko taw tadi tu sape??

    ReplyDelete
  5. ijan.. kih3... aku tau die dah ada balak. tapi u all macam teman tapi mesra je..

    ReplyDelete
  6. bleh jugak ijan eh.. korang ber2 kan sgt rapat.. kemungkinan 20%..

    tak kesah la ko nk minat kat spe, yang aku tau ko jangan minat kat miss A.H aku

    ReplyDelete
  7. harus laa jodoh di tangan Tuhan...
    harus laa danny, jgn bertepuk sebelah tangan... cik amal husna tu takkan layan nyer ko..

    ReplyDelete