Tuesday, 28 July 2009

Tak Suka...


Semua orang balik hari ni... tinggakan K6...gara-gara H1N1 la ni.... tapi yang aku pelik bin ajaib cepal betol diorang dapat tiket balik kg.. sedangkan aku terkapai-kapai menyiapkan kad pelajar kolej, nak balik laa plak... hajatnya nak print besok... tapi aku dapat taw baba cuti lak esok...hmmm... xjadi laa...huhuhu...xpe2... tadi Cik Mimi,Cik Adila ngn Cik Faidzan ajak gi jalan TAR...pi je lahh... tgk apa yg ada...kan dah cuti...huhuhu hmmm... ingatkan upm xdikuarantin... kat kolej aku pun ada gak dak2 yang kena... dah ada yg positif.. takut laa gak.. aku pn rasa cam nak demam... cian kat junior2... ada lagi yg tak tahu kat mana nak cari tiket terpaksa laa berusaha nak balik... kalau tak diorng nak tidur kat mana.. aku pun tak tahu nak duk kt kolej ke tak!!! takkan xbalik kot... tapi maybe tak balik kg kot...huhuh...nak balik tapi rasa cam tak perlu kot... dah laa tambang mahal...balik kejap je.. rugi duit rugi masa... tunggu balik raya ja laa... aku ni pun still tak tau camner nak balik kg... baru 2x balik kg... yg first masa balik time raya tahun lepas... tu pun balik ngn kak ti..yg second balik cuti akhir sem... tu pun balik ngn flight...mai pun ngn flight... hadoih...malu lak ngn dak2 junior nanti.. senior tak tau nak balik kg....huuhuh... malu saya dibuatnye... k laa... dah azan... nak solat maghrib.. pasni nak gi makan kat food court... takut tutp lak...lapo laaa lak...k .daaa..selamat bercuti...

5 comments:

  1. bos ade ape aku bleh bantu?
    sian bos kena wat keje sorang2..
    soh la timbalan nih wat keje sket huu

    ReplyDelete
  2. que, dont b sad k.. cuti ni akan replace ngan cuti masa fasting nanti... hehe :p

    ReplyDelete
  3. haihh~
    aaaa chhuu...
    seseme ni..
    h1n1..
    bg ko cket leh?

    ReplyDelete
  4. bagi kat danny.. aku tak nak... hihi

    ReplyDelete
  5. yeah..aku stuju...kita bg diaaa...

    ReplyDelete