Monday, 13 July 2009

Sakit Hati + Mengantuk + Mengong


Nak dijadikan cerita ntah mengapa mood aku kurang baek hari ni...
tak taw kenapa...banyak sebab lahhh...geram sesangat !!!!


1- Laptop buat hal.

dahla carta yang presiden suruh siapkan minggu ni xsiap2 lagi.. laptop plak buat hal... mampuih laa aku...merana btol...banyak pulak yang kena wat tu... carta mtm, felo, pihak pengurusan, tag pintu mtm, kad kolej untuk dak2 junior....semua xsiap lagi...tolong laaa.... laptop... pulih laaa kamu...
nak siapkan keje ni... kenapa laa masa ni gak adobe photoshop nak wat hal... rupa2nya space dah tinggal sikit kat disk c. Pastu terpaksa laa aku buang menda-menda tu... uninstall semua menda... termasuklah aku nyer printer canon tuh...hmmm... dan jugak terpaksa buang citer fevret aku.. FULL HOUSE walaupun dah tgk 2x huhuhu...nak tgk lagi..

2- Kelab Penyayang (KP)

Aku bendahari kelab ni..kena wat perbentangan pasal akaun kelab yg aku xtatao hapa2... arghhhh...

3- Kelab Pantun.
tak tau bila lagi aku bleh wat meeting untuk lepaskan jawatan sbg Presiden kelab ni... aku malu sesangat... memang langsung xaktif kelab ni masa duk bawah aku sbb aku ni bukannya pakar bab ni..sket2 ja..fenin2x....

4- Yuran + Meal Plan..
Ni lagi satu..xtau bila bleh pi pejabat bendahari ngn CIMB Bank ni... nak langsaikan semua terus... duit dah ada tapi lom settlekan lagi...asyik tertangguh je...

5- Buku Teks..
Haiyyo...dah masuk 2nd week..xda rujukan lagi... xsempat pun nak pi Sri Serdang... Asyik duk teringat kat Carta organisai ja... gila r...dah berapa minggu terbengkalai... sakit hati r ngn laptop ni...lembap!!!!!!eeeeeeeeeeeeeeee.....

6-Problem yg besar itu...
tak taw la mcmna progress menda tu...tak leh nak fikir laa... cam tak caye je benda ni blaku... cam lam movie jer...aku xleh cakap kat owng len..nanti oang lain gak menderita... biar laa rahsia..hanya orang yang berkenaan (ORANG YANG BUAT) jak tau yang benda yang dia buat tu very the bodoh tahap dewa...

**** aku harap semua benda alah ni dapat disettlekan minggu ni gak...nanti jadual kelas aku dah pack...ada tutorial lagi.. dah la byak subjek math...argh...macamana ni???
(T_T")

4 comments:

  1. sori la aku buat lawak bodo yang buat ko mare semalam..

    mlm td tak sempat aku nak datang blek ko sebab aku blek lambat nk uruskan pendekar tuh..

    Insya Allah arini aku jenguk blek ko tolong ko selesai keje yang ko perlukan bantuan

    ReplyDelete
  2. no problem...sorry r kalo wat ko marah...gurau je... aku pun nak mintak maaf kalo nyusahkan ko wat keje2 aku...jgn laa pikir kt aku mentang2 la aku dah jadi exco leh wat macam2 kat ko...xde niat pun nak rendah2kan ko...sorry ek.. jgn simpan lam hati...TQ gak coz tolong aku...
    STM MANTAP!!!!!

    ReplyDelete
  3. salam to all of u...dont fighting each other k... que, dont b stress.. evrytgs will be settle if u hv a cooperation with ur friends.. i believe tht u r the patient person that i hv seen b4.. good luck!

    ReplyDelete
  4. harus laa ok ja..huhu...xgaduh laa..
    huhuhu...

    ReplyDelete