Tuesday, 7 July 2009

sabar je lah....



Tak taw nak cakap hapa...
memang btol2 sakit hati jiwa dan raga..
bleh naik memroyan kalau cam nih slalu..
berat gak laa keja aku ni...

amboi....
diorang datang melenggang...
dgn muka yg selambe je...
duk komen2 pasal carta aku..
tension giler...
aku duk letih2 wat sampai tidur xcukup..
tidur kul 3,4 pagi...
dia senang2 ja datang...
ok...yang ni touch up2 sket..
betul2 kan skit...
background nak kaler cair sket...
muka besarkan sket...
xnak portrait...
nak lanscape...
Padahal sblm ni dia gak
yang srh aku wat mcm tu..
dan bleh plak tanya...
bile nak siap nih???
nak tunggu sem depan ker???

punya laa sakit hati....
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

buat laa sendiri.....
pandai sgt komen kannnn!!!!

tapi walau apa pun yang aku tulis
n xpuas hati...
aku tetap kena wat apa yg dia hndak..
AKUR ....


10 comments:

  1. que, i heard bout that b4... zulkhair told me.. kesian kat u.. i know u had done very well but mayb yg komen tu nak the best .. i know all ur works r always look perfect n nice.. why dont u take it as a challenge to do better.. k - east

    ReplyDelete
  2. huuhu..
    sbq ja la k..
    aku yg tadah tlinga kot..
    huhu..
    xpa2..
    chaiyok2..

    ReplyDelete
  3. SABAR DEH QUE..
    AKU TAU KO KUAT N MAMPU WAT SUME NI..
    ANGGAP SUME DUGAAN YG KO TRIMA NI SBGI KSH SYG..
    BLA KTE DAH IKHLAS NAK SERTAI SUME NI
    KTE KNA AKUR N WAT APE YG D MINTA WALUPN IANYA PHIT MCM HMPEDU..
    KESBRAN ADLH LBH BEK DRI SGALANYA..
    KALO KTE MMBRONTAK MCM NE SKALI PN KTE TTAP KAT BWAH.KTE KNA INGT SAPE KTE..APE YG NK AKU SMPAIKAN ADLH KO KUAT,SBAR,TUSKAN PERJUANGAN KO..
    STM MANTAP....!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. dugaaannnn...

    itu baru buat keja MTM, blom lg keja di dunia sebenar..

    lain org, lain demandnya..

    sebagai orang bawahan, kn la akur dan bersedia menerima teguran.

    mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik..

    renung2kannn...

    "Harga sebuah KEGAGALAN dan KEJAYAAN bukan dinilai dari hasil akhir, tetapi dari PROSES PERJUANGAN"

    ReplyDelete
  5. sabo que.. aku sentiase sapot ko dari belakang huhu

    ReplyDelete
  6. TENKIU KAY SEMUA....
    LAUNGKAN.....

    S.T.M. MANTAPPPP!!!!!

    ReplyDelete
  7. haruskan laungkannya..haha..
    tp papepom,,ko terbaek ah..

    ReplyDelete