Saturday, 20 June 2009

Kisah di Kolej


Assalamualaikum..
Aku dah duk kat kolej ni..
sampai semalam..dalam kul 9..
trus pegi kat pejabat nak ambik kunci...
kunci duk ngn TP1..huhu...gi ambik ngn dia..
dapat je kunci terus masuk bilik keramat 001.
dengan semangatnya...huhuhu.. tiba2 aku bukak kipas..
hahahaha...ya Rabbi...punyer laa lembap dia bergerak...
level 5 pun lebih slow ngn level 1 kipas biasa...huhuhu.. sabar jelaa..
malam plak nyamuks very da banyak...arghhhh... tertekan den...huhuhu..
dah laa xmakan...cafe xtaw bukak ke tak..minum air jak!!!!emmm..
pe lagi..on9 laa 24 jam..huhu..men fesbuk..best gak..chtng ngn dak2 ni..
huhuhu...ieda, miera, danny, kak yen, faidzan, is, dan lain2...
mana semua orang?? xdtg2 lagi...sunyi tol k6... walaupun..
bising ngan bdk2 upsr yang wat kem kat sini...
huhuh...malam ni ah nak strt mesyuarat...
yoo!!!semoga dapat bekerja dgn jayanya..
yahooo...chaiyok!!!!!
sokong lah kami..

3 comments:

  1. yeahhh..
    chaiyok2..
    meeting..

    di kala konsert TV3 ngan Mlm pesta indonesia start, kita pun start la meeting kita yerk..
    hhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. konsert apa?? pesta apa?? xtaw pun

    ReplyDelete
  3. wahh tak sangka ko tggu aku dtg eh?

    xpe2.. nnt aku mari..
    tggu la kedatangan aku dan is huu

    ReplyDelete