Tuesday, 12 May 2009

Aku kembali !!!!

Setelah sekian lama anda menunggu daku meng hapdet blog yang makin panas ini... harharhar...
saja jaa nak hiburkan hati gua ni....

Pa benda dah nak citer!!!.. semalam bukan main lagi duk pikiq nak tulis tu nak tulis ni dalam belog ini...tapi bila ja pi kat CREATE POST tak dak idea langsung....
xpaa... aku akan coba untuk memerah hotak haku ini..huhuuuu...


selepas 15 minit bersidang, mesyuarat memutuskan untuk bercerita tentang 'ABC'

A- Air
B- Batu
C- Campur

Saya Suka Minum Air Batu Campur...

Tu ja nak mengarut....hahahaah...

No comments:

Post a Comment