Friday, 10 April 2009

~Senyum sokmo~

Entri kali ni sebenarnya xde kaitan ngan tajuk diatas yang digembar gemburkan.
huhuhu...itu hanyalah satu hasutan luaran yang palsu dan dusta semata-mata.
(ntah hapa2 laa yang aku mengarut & meroyan ni...:-E)

macam ni cerita yang asli lagi tulen...
al kisahnya...aku kena datang awal ke kolej untuk cuti sem ni...
haduih !!!!! (T.T)...tertekan nyer...xleh nak bermesra mesraan
dengan famili yang terchenta lagi tersayang.......hihihihihihi...
mengapa begini....padan muka ko Que...sapa suruh masuk tu masuk ni.
sekarang inilah natijahnya ... hahahaah.... buat2 je enjoy....

okey,,,,begini, aku kena datang ke k6 and berada di bilik ku pada
--------> 19 June 2009 <----------
Arghhhhhh.....awal giler...ada keje sket taw ya!!!!...
so bersedialah kamu..

then selepas itu lak...ada kursus untuk P.U...
>>>23 June 2009<<<
cam yakin jaa aku dapat...hihihi...
(ntah2 tak dapat daaa)
yang ni aku hepi....sebab aku dah leh jumpa
bilik gerakan team... Insya Allah....
aku yakin diorang semua dapat.....
amin....hihihiih.....

haaa...hari yang paling penting....'
Minggu Perkasa Putra 2009..
pada 27 June 2009...
tu ja nak cakap...
esok kita sambung lagik...
daaaaaaaaaaaaaaaaa....



huhuhu...k lah...
nak tido laaa...

p/s: xsabar nak dengar bed time stories yang
mantap oleh penglipur lara yang tak terlatih....

gud nite!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment