Sunday, 5 April 2009

Cabaran Pertama

Nak sangat jadi Pembantu Universiti...nak ajak kengkawan.. tapi ramai pulak yang tak nak.. kata diorang... "biar je laa MTM yang buat.. kami bukan MTM..kami tak layak"..
aku tak suka arr statement korang... aku nak korang join sesame ngan aku.. support aku.. sokong aku...sma sama hepi ngn aku... sama-sama susah ngn aku...
aku tahu..korang sebenarnya nak...tapi sebab sorang kawan kita yang xleh gi interview tu korang semua tak nak gi...s, korang tinggal aku sorng2... walaupun korang kata korang support aku dari belakang..tapi aku rasa korang boleh buat lebih dari tu.. korang bleh sangat join skali ngn aku...aku sangat2 perlukan korang...

sebenarnya benda ni yang aku cakap kat korang sebelum aku MTM. benda ni yang aku taknak jadi. korang mesti dah tak nak masuk ngan aku..dah tak nak kawan ngan aku.. aku tahu ni bukan niat korang..korang just nak sama2 ngan kengkawan yang xleh join...
tapi klau korang bleh join aku, korang join je laa..kenapa kena skali yang orang yang memang dah xleh nak gi interview tu...plzz laa...

No comments:

Post a Comment