Wednesday, 4 February 2009

+++ Kepulangan yg Menggirangkan+++

___________haluuuuu____________
sungguh membahagiakan bila mendengar tajuk di ataskan!..
sebenarnya...tajuk itu merupakan tema kepulangan kami
dari kelas English...Writing Skills... ke Kolej Enam...
amat menyeronokkan...tak taw laa mengapa....
sampai kami tak sanggup untuk berkata apa2...

untuk pengetahuan anda semua pembaca blog ku ini...
di kelas itu merupakan kelas yang selalu mencuri masa kami
oleh kerana terdapat banyak laa sgt cuti di UPM ini...
katanya.....xhabis2 lctrer aku tu mention dia punya cuti
Thaipusam.ish3xx...huuhu...xsabar2 kot dia nak blik kg...
memang english manyak homework & assgmnt....
dah laa kene post comment kat forum BI...
kalah budak yg ambik TESL...kalah asgmnt si Atul tu...
huhuhuhuhuhu...
* p/s : kami juga merupakan pelajar2 yg paling
aktif i dalam kelas tersebut...perbincangan grup kami
dinobatkan oleh aku sendiri sebgai perbincangan yg
paling riuh sekali.!!!!pencapaian yg amat membanggakan.

masa ni kami kegirangan maybe sbb kami balik awal kot
iaitu pukul 6 petang...awal laa tu bg kami...sblm ni kami
balik kul 7 tau...memng sengsara untuk menunggu bas
yg kadang kala pemandunya itu baru saja dapat lesen
bas ngn testing untuk drive bus itu sambil menghantar
kami ke perhntian2. masa tu nyawa duk dlm 50:50...
memang menakutkan..seram.seperti berada di kg niang rapik.

tatapi..seblm kami smpai kt tmpat tggu bus itu...
kami iaitu (daku,is,dila ngan mimi) telah melakukan
"posing"an yg sungguh menakjubkan....
amat bersesuaian dengan cuaca pada ketika itu
yg ala2 seperti berada di London dan Korea.
kami berasa amat berbangga kerana ada daku, dila & is
yg merupakan 2orng photographer yg cukup terlatih...
(*nmpak sgt sblm ni suka ambik gmbq sndiri).
mimi tu ada jaa bila org ambik gambq...tapi dia sungguh
malu-malu tahi kucing pada hari ini...!



Cik Kiah ngn Cik Gayah yg very the POYOS...
kalau aku ckp gmbr ni bkn kat LONDON msti
korang xpecaya kan!!! betul laa..ni bkn kt oversea..
ni just kt tepi longkang je....
walaupun diorng bkn kt "oversea"...,
tapi diorng ni tetap" over"...
haiyyoo...bak kata Mijea...wah mimi...sungguh
pandai menggunakan alat2 bantuan untuk
posing yg lebih menarik....kepulangan yang menggumbirakan....
di tangan mimi tu adalah assignment yg
telah kami hasilkan...huhuhu..hebat kan!!


No comments:

Post a Comment