Monday, 26 January 2009

~~~~Shopping~~~~

Wawawa....perkara yang paling aku rindu nak buat.....
=shopping..xde mase je....satu lagi....xde fulus.. $$....
duit memg ada..tapi dalam bank..... aku lah orang
yang paling malas nak gi BSN... jauh la gak....
daku rela tidak pergi ke sana....dengan jalan kaki...
xlah jauh sangat kalau pegi ngn bus...dekat KMR je...
(Kolej Mohamad Rashid). > tempat yang selalu aku lalu
bila balik dari naik rapidKL....


*HAPPY CHINESE NEW YEAR*
to all my chinese friends...
lupa lak nama....huhuhu....
minggu ni tekad nak pi tgk wayang+shopping.
shopping bebarang dalam almari...
yang penting kasutku...nak kasut baru...
nak jam baru...nak baju baru...seluar baru...
walaupun baru yang beli hari tu xpakai2 lagi...
minggu ni nak pi shopping mana ek???
huhuhu...mcam laa ada 10 shoppng complex kat serdang nih...
last2 pi MINES je...xpun Mid Valley...
hahaah....nak pi tgk wayang....
citer maut....Liyana Jasmay...tunggu daku...
abang Q datang niii...(wah..skirp sendirik..)
hahaah....

#tadi daku tertengok iklan kat astro....
waaaaa...citer best siott.....
my fevret xtress (150%)...n xtor jgk la..(50%)
huhuhu...My RITA RUDAINI...
cantik nya dikau....walaupun aku xsehensem Aidil....
tapi daku tetap minat akan kamu....

mau tidur....nite...(-_-)

jap2....sblm tidur nak citer benda jap...
tadi hangin 1 badan(xsangat laaa)
ada laa seko manusia ni (nak marah sesangat)
aku rasa dah dkt 10x dia request kredit ngn aku...
bila aku tanya sape xdijawapnyer....
aku call pun xangkat...kalo minta kat aku skalipun jangan la buat aku marah..
last2 aku plak yng mintak kredit ngn dia...
nasib baek transaction failed tadi...
geram btol...

tu jaa daku nak cakap...huhuhu

p/s: gembiranya daku hari ini walaupun banyak keje xsiap lagi..

No comments:

Post a Comment