Monday, 26 January 2009

Banyak Koja

Alamak....macamana nak buat ni...
siot arrr...banyak keja xsiap lagi dooooow....
meh aku list kan....

  1. Assignment JAVA. Memang xtaw nak wat macamana yg ni... kalau bagi buku yang canggih manggih pun blom tentu aku dapat jawab....huhuhu...tapi yakin aku dapat tiru kwan aku nyer...hahaha...xde laa...main2 ja...mesti laa wat sendirik...mana aci tiru kawan... (dengan penuh confident)...walaupun...huhuhu
2. Pantun...aku kena reka 45 buah pantun...kalau nak tahu..aku ni salah seorng daripada bakal pemantun kolej...tapi xtau terpilih ke x...daku rasa macam xmau laa plak... 15/2 ni ada test Hubungan Etnik daaa....hari tu gak saringan FIRU'S (pantun 3 penjuru) ntah btul ke x ni...huhuh....
antara tajuk2 pantun yang aku kena reka adalah...jeng3x....

a) Kasih sayang
b) Perpaduan
c) Jenaka
d) Budi Bahasa
e) Alam sekitar
f) Patriotik
g) Gejala Sosial
h) Ehwal semasa
i) Bebas

3. Yang ni tersangat penting... Buku MMG... pengarah dah mintak...mati laa aku...
muka surat xtulis lagi...hang pa ingat senang ka nak tulis??? bersengkang mata hang taw tak...
meranalah diriku ini. tapi satu kepuasan bila dah siap. aku sanggup korbankan ikan patin masak tempoyak yang kakak aku buat. bestnyer....dah nak terkeluaq air liuq ni..

4. Project paper untuk lawatan ke DBP...huhuhu...walaupun bukan aku yang buat, tapi aku sbgai pengarah project ni tramatlah takut...antara perkara yang aku kena survive bila buat keje...apa daa yang aku cakap ni...dah mula merapu daa...

5. Explore race...aku ketua program ni...mampuih laa kalo xjadi... hapa pun xbuat lagik... dah laa upm punye bakti siswa punyer projek...nnti xdapat markah laa aku...

6. PROKEMP. hari ni aku tertunggu2....walaupun bnda ni nmpak sennang tapi hanya orang yang tahu sahaja dapat merasa keperitan buat benda ni... prokemp ni program kendiri dan motivasi pelajar.... kali ni kitorang (K6) jemput pelajar2 spm sekolah kat pahang... kali ni daku ialah pengarah bersama...derita je buat budget project paper... pastu nak interview orng tuk jadik ajk..
*ada ke patut sorng minah ni datng nak jadi ajk..bila aku tnya berapa percent bleh bgi komitmen..dgn sejujurnya dia berkata 50%...bangga plak tu...terus aku ngn pengarah reject... lain kali nak join jadi ajk kene la tipu2 sket...jgn jadi skematik sgt...huhuhu

7. test 1 BELIAU telah muali muncul menghantui pelajar UPM. seram x dgr test 1... xseram sgt. tapi jika disusuli dengan:-

1. Advanced Calculus #
2. Probability & Statistics 1
3. Hubungan Etnik
4. General Writing Skill
5. Agriculture & Man
6. Computer Programming #

# mereka ini adalah pembunuh markah penuh ku..huhuhu

8. aPa lagi ek..tgh duk pikir...tgk wayang tu termasuk dalam ni gak ker???
huhuhu...

hish..xjadi daa nak wat keja kalo camni...asyik duk blogging jaa...k..CHOEWWWWWWWW..

No comments:

Post a Comment