Wednesday, 26 November 2008

Koleksi Korean Drama




















COUPLE OR TROUBLE

Drama ni aku baru beli..dvd lgi ..bli kt
Mid Valley...xtgk lagi....xpe cuti
pnjg lagi..byak lagi masa nak tgk...
harap2 citer ni best....cam
komedi romantik je citer ni....
xsabar nak tgk...




















FULL HOUSE

Drama paaaaaaaaaling best aku tgk....
heroin dia cute...hero pun hensem..
happy ending...suke tgk diorng
gaduh...nmpak lucu sgt...
tapi citer ni memg sedih n romantik sgt..
komedi pun ada...
memg xrugi kalau tgk...best...



















PRINCESS HOURS

huhuh....heroin nya sama ngn heroin coffee prince..
citer ni lom tgk hbis lagi....tapi stkt ni aku tgk
cam citer ni dingin je...nak msuk rancak
skit2....kawan aku tlng burnkan citer ni...
nanti aku tgk habis...















COFFEE PRINCE

drama ni aku burn lam dvd...lma gak laa nak
habis kan tgk drama ni...ending dia happy..
tapi xgempak....nth...aku xpuas hati laa
citer ni..confius....bagi aku xde laa best sgt...
tapi kira ok r....














SASSY GIRL - CHUNG HYANG


drama ni drama 1st aku beli...vcd ori lagi...
tapi xtgk lagi...xsempat....xpe....
aku akn tgk gak....skrg tgh tgk episod 4...
xsabar nak tgk smpai abis....org ckp
citer ni best giler gak...wait n see...














MY GIRL


Drama ni drama korea 1st yang aku tgk..
lepas tgk drama ni laa aku jadi fan korean
drama...citer ni memng best...
dah 2 kali aku tgk...rasa cam nak
tgk lagi..citer dia memg komedi romantik..
xrugi kalau tgk..............



















ONLY YOU


Drama ni aku ambik ngn kawan aku..
citer dia masa mula2 xbest...tapi masa
ending baru laa nak best....















SWEET 18

Drama ni aku tgk kat 8tv...
time ni masa cuti...citer dia
best gak r...tapi ok2 jee...

No comments:

Post a Comment